Skip to main content
Store Concept 3.0 Holbaek

«Ми проектуємо та будуємо наші магазини»

Дата: 19/02/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорія: Attractive Stores , Product Assortment

Carsten Nørgren Weinkouff
Карстен Норгрін Веінкоуф є директором департаменту Retail Development з листопада 2015 року.

Що таке та чим займається Retail Development? В серії статей ми дослідимо що фактично робить департамент, відповідальний за концепції магазинів JYSK.

На першому поверсі головного офісу JYSK в м. Брабранд, Данія Retail Development займає чотири кабінета.

Відповідальний за цей департамент, який налічує 17 працівників, Карстен Норгрін Веінкоуф, має відповідну посаду – директор департаменту Retail Development.

Так чим же конкретно займається департамент Retail Development?

«Ми проектуємо та будуємо наші магазини, та ми купуємо все, що не для продажу, в наші магазини. Ми гарантуємо, що концепція магазину постійно підтримує нашу фірмову ДНК та презентує наш широкий асортимент найкращим чином,» - пояснює Карстен.

Три різні концепти

На сьогоднішній день, JYSK працює з трьома різними концепціями магазинів, кожен з яких належить департаменту Retail Development.

Basic 2.0 – це дуже відома концепція, яку можна знайти в переважній більшості існуючих магазинів. Крім того, існує концепція міського магазину, яка використовується для невеликих магазинів, що розміщуються в торгових центрах.

І нарешті третя концепція - 3.0, яка є зовсім новою, і буде введена приблизно в 25 магазинах протягом 2018 року.

Retail Development...

  • ... відповідальний за концепції близько 1200 магазинів JYSK.
  • ... має 17 працівників в департаменті.
  • ... має локальних SCM в кожній країні.

Час для підтяжки обличчя

Нова концепція магазину була представлена восени 2017 року, для покращення досвіду відвідування одного з магазинів мережі.

«Поточна концепція магазинів JYSK датується далеким 2001 роком, тому на деяких напрямках настав час підтяжки обличчя. Покупці в усіх країнах очікують більшого від походів по магазинам, ніж ми можемо надати з існуючою концепцією,» - пояснює Карстен.

В довгостроковій перспективі нова концепція повністю замінить існуючу.

«На мій погляд, наша нова концепція також дозволить департаменту закупівель показати ширший асортимент та ціновий діапазон в наших магазинах. Якщо ми в департаменті Retail Development зможемо зробити свій внесок в це, я думаю ми будемо мати дуже успішний проект,» - говорить Карстен.

Carsten Nørgren Weinkouff
Карстен Норгрін Веінкоуф та його команда Retail Development переконуються, що концепція магазину JYSK відповідає очікуванням споживачів.


Люди на місцях

Усі три концепції мають дещо спільне – загальні принципи роботи мають однакову відправну точку. Ця уніфікованість дозволяє Retail Development та загалом JYSK ефективно працювати з концепціями магазинів не дивлячись на кордони.

«В кожній країні ми маємо представника нашого департаменту, концепт менеджера магазинів (Store Concept Manager), або SCM. Кожен SCM це наші очі та вуха в країні, і вони є саме тими людьми з ким ви маєте контактувати, якщо маєте якісь запитання або ідеї для департаменту Retail Development,» - говорить Карстен.

Усі SCM підпорядковуються Фокке Біну, Retail Concept Manager, який проводить деякий час в головному офісі JYSK в м. Брабранд, де він представляє та обговорює пропозиції та відгуки місцевих представників з іншим представниками департаменту Retail Development.

Залишайтесь з нами

Залишайтеся з GOJYSK.com, де ми будемо надалі розповідати про роботу Retail Development в найближчі місяці. Наступний раз, приділимо увагу Store Concept Manager.

 

Latest news

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Customer Service meeting

Щасливі покупці - головна мета

08/04/2024 - У березні 2024 року група менеджерів Customer Service зустрілася в Угорщині, щоб забезпечити ще краще обслуговування клієнтів JYSK.

Germany

JYSK святкує два дні народження

02/04/2024 - Цього року JYSK виконується 45 років, і водночас JYSK Німеччина святкує своє 40-річчя.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office