Skip to main content
Planting FSC Forrest

JYSK садить FSC ліс в Україні

Дата: 25/06/2018

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Категорія: Sustainability , People

Завдячуючи великим зусиллям співробітників JYSK та їхніх сімей, 2500 нових дерев готові зростати великими і сильними в лісі FSC в Україні.

Чудового весняного дня до боярської лісової станції прибуває автобус. У автобусі група співробітників JYSK з головного офісу в Україні. Деякі приїхали з сім'ями. Цей день не схожий на звичайний день в JYSK. Сьогодні мова йде про дерева, а точніше - про те, щоб посадити нові маленькі дубочки та сосни. 

Ганна
Ганна Загорайко, Social Media & Digital Coordinator.

Зі слів Ганни Загорайко, учасниці акції з посадки дерев, в Україні існують великі проблеми з вирубкою лісів та нелегальною лісозаготівлею. Ганна виконує обов'язки Social Media & Digital Coordinator.

"Є території, де ліси повністю зникають. Місцеві жителі повідомляють, що за останні роки ця проблема значно погіршилася, " - пояснює вона.

У співпраці з FSC

FSC® (Лісова Наглядова Рада®) працює над збереженням лісових угідь та сприяє відповідальному лісовому господарству . FSC - це світова неприбуткова організація та схема маркування екологічної деревини та паперу. У лісових угіддях FSC зрізується стільки дерев, скільки може природно відновитися і одночасно враховуються інтереси природи, тварин та людей. Сьогоднішня акція проводиться сумісно з FSC в Україні.

Євгеній Іваниця, Country Manager, бере участь у цій акції та пояснює причини підтримки JYSK:

"FSC - це пріоритетний напрямок в JYSK, усі наші дерев'яні садові меблі сертифіковані FSC. Разом з FSC, цією подією ми хочемо зосередити увагу на відповідальному лісокористуванні. Ми хочемо показати приклад та надихнути до соціально-відповідальної поведінки."

2500 нових дерев

Оснащені спеціальними лопатами, співробітники JYSK починають висадку нових дерев. До кінця дня посаджено 2500 нових маленьких дубів та сосен.

"Сьогоднішня подія є ідеальним поєднанням тімбілдингу та соціальної відповідальності,"- говорить Ганна, відпочиваючи з колегами після роботи та збираючись на прогулянку по чудовому лісу FSC, частинкою якого стануть нові дерева.

У вересні JYSK планує посадити ще один ліс разом з FSC.

Співробітники JYSK
Команда JYSK до висадки дерев готова. Повітряні кульки та символіка FSC підкреслюють мету події та співробітництво з FSC. У магазинах та соціальних медіа також приділяється увага FSC та важливості екологічного лісового господарства.
JYSK's FSC numer is FSC® N001715. Read more about FSC on their homepage.

 

Румунія також садить нові дерева

В компанії JYSK Румунія у грудні було посаджено 20000 дерев за підтримки JYSK та ініціативи національного лісового господарства. У події приймали участь 1000 волонтерів. Детальніше у відео, поданому нижче.

Latest news

Aleš Kisý

Моя шоста Паралімпіада

27/03/2024 - За 5 місяців до початку Паралімпійських ігор у Парижі Алеш Кісий, чеський призер Паралімпіади, готується до своєї шостої Паралімпіади.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Італія інвестує в розвиток співробітників

19/03/2024 - 26 лютого JYSK Італія запустив першу програму стажування District Manager Trainee (DMT) у головному офісі в Мілані.

sm meeting

Піврічне зібрання керуючих магазинами JYSK в дусі Empowerment

18/03/2024 - 11-12 березня до Києва приїхали директори 91 діючого магазина JYSK з 37 міст України задля участі у піврічному зібранні керуючих. Колеги поділилися враженнями.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office