Skip to main content
Fossflakes produces pillows for JYSK.

JYSK представляє подушки Fossflakes у країнах Центральної Європи

Дата: 28/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Категорія: People , Product Assortment

Fossflakes виробляє подушки для JYSK
Адам Фосс є CEO Fossflakes з 2005 року.

Fossflakes — данський виробник подушок і ковдр, який у вересні запускає продаж своєї продукції в магазинах JYSK у Центральній Європі. Це буде нова глава в історії компанії Fossflakes, яка вже проводить пряму лінію від Сківе до JYSK і Голлівуда.

Білі пластівці лежать, наче сніг під ногами, поки великі купи подушок випливають, наче айсберги вдалині. Навіть якщо це виглядає околицями найсуворішої півночі, насправді ми знаходимося у виробничому цеху компанії Fossflakes у Сківе, Данія.

«Ви маєте також подивитися на нашу нову машину. Вона забезпечить навіть ще вищу якість продукції. Якість — ключове слово у Fossflakes, так само як і в JYSK. Це якість за хорошою ціною».

З-поза однієї з великих гір подушок виходить CEO Fossflakes Адам Фосс із широкою посмішкою на вустах. Данець із гордістю представляє нову машину, яка виробляє подушки для JYSK. Ці подушки буде запущено в продаж на ринку Центральної Європи у вересні.

«Незалежно від того, що сьогодні ми продаємо по всьому світу, ми все ж неймовірно горді бути часткою справи Ларса Ларсена і його компанії JYSK»,
— каже Адам Фосс, | CEO у Fossflakes

«Разом із JYSK ми представимо дві подушки на замовлення для Центральної Європи. Ми сподіваємося, що наші подушки стануть такими ж популярними, як вони вже є в Данії», — каже Адам Фосс, поки ми тримаємо в руках одну з нових подушок.

Подушки будуть представлені в наступних країнах: Польщі, Чеській Республіці, Угорщині, Словаччині, Словенії, Хорватії, Боснії-Герцеговині, Сербії, Україні, Румунії й Болгарії.

Fossflakes виробляє подушки для JYSK
Ліворуч нова подушка для Центральної Європи. Праворуч крупний план унікального наповнювача Fossflakes.

Наповнювач має значення

Об'єм і пружність безсумнівної якості при торканні до подушки.

«Я сплю на подушках Fossflakes щоночі й можу ручатися за виріб», — каже Адам Фосс, беручи до рук трохи м'якого наповнювача подушок.

«Ми вважаємо себе найкращими в категорії щодо волокна з оглядом на якість. Насамперед, завдяки нашому наповнювачу, який складається із суміші сіліконізованих волокон поліестеру й пластівців власного виробництва. Поєднання цих двох елементів створює унікальні подушки й ковдри з відчутним комфортом, пружністю й довгим строком служби. Це наповнювач, який має значення», — говорить Адам.

Унікальний наповнювач має довгу історію, яка почалася з виробництва штучного снігу для театру й кіно.

«Мій батько Ларс І. Фосс спочатку виробляв штучний сніг для кіноіндустрії. Одного дня він помітив, що молоді люди, що керували машинами на фабриці, добре висипалися на мішках зі снігом. Натхненний кмітливістю молодих працівників, він приніс додому мішок, випорожнив стару подушку, набив її снігом і проспав ту ніч без задніх ніг», — каже Адам, посміхаючись.

Факти щодо нової подушки для країн Центральної Європи

  • Дуже добре пропускає повітря
  • Легко приймає форму
  • Антиалергенна
  • Легко прати й швидко сушити
  • Виготовлено у Данії

Наповнювач подушок Fossflakes складається на 50 % із Fossflakes Essential (поліетилен) і на 50 % із Fossfill Cluster (волокна поліестера).

Це поєднання забезпечує подушці комфорт і зберігає її об'єм.

Горді бути частиною JYSK

Навіть незважаючи на те, що Адам — людина скромна, Fossflakes притаманні великі амбіції.

«Ми стали партнерами з JYSK у 2007 році, і з тих пір ви залишаєтеся нашим найбільшим партнером. Незалежно від того, що сьогодні ми продаємо по всьому світу, ми все ж неймовірно горді бути часткою справи Ларса Ларсена і його компанії JYSK. Зараз ми просто хочемо зростати — разом із JYSK», — говорить Адам.

З того часу, коли Адам прийняв на себе управління компанією в 2005 році, Fossflakes зросла більш ніж на 800 %. Навіть якщо сьогодні виробництво подушок і ковдр складає більшу частку бізнесу, компанія все ще робить штучний сніг для кіностудій по всьому світу.

«Ми все ще виробляємо штучний сніг для кіноіндустрії по всьому світу завдяки співробітництву з компанією Snowbusiness, яка є світовим лідером у галузі спецефектів для фільмів. Наприклад, ми виробляли сніг для серії фільмів про Гаррі Поттера й м'юзиклу «Привид опери». Сьогодні це все ще важливо для нас, тому що саме з виробництва снігу почалася наша компанія», — каже Адам.

Компанія Fossflakes впродовж років зробила стрибок від снігу до подушок, які скоро запустять у продаж у країнах Центральної Європи. Для цього запуску в Адама також є план.

«Нам треба продати багато подушок, щоб кожен спробував виспатися в північний спосіб», — каже він.

переглянути відео з виробничого цеху:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

По всьому світу: JYSK підтримує FSC, садовий івент в Іспанії та новий фруктовий сад у Хорватії

19/04/2024 - Час від часу ми підсумовуємо останні події та заходи в деяких країнах JYSK. Про деякі з останніх нижче у статті.

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Customer Service meeting

Щасливі покупці - головна мета

08/04/2024 - У березні 2024 року група менеджерів Customer Service зустрілася в Угорщині, щоб забезпечити ще краще обслуговування клієнтів JYSK.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office