Skip to main content

JYSK показує приклад із новими навчальними методами

Дата: 12/02/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорія: Careers & HR , Technology

Івана Драгіч Топіч
Івана Драгіч Топіч, Training Manager в JYSK у Північних країнах, з новим мобільним навчанням у магазині.

Працівники магазинів JYSK дуже задоволені новим мобільним навчанням, а низка інших компаній шукає натхнення в тому, як це організовано в JYSK.

У травні 2018 року JYSK запустив перший серед чисельних нових мобільних навчальних курсів, щоб зробити процес набуття знань цікавішим і реалістичнішим, бо вони засновані на випадках і відгуках із магазинів.

Крім того, система дає миттєвий і дуже конкретний відгук , що передбачає перспективу з точки зору клієнта.

«Головним чином, ми змінили акцент, щоб співробітник магазину отримував відгук по завершенні навчання. Ми маємо на меті не тільки перевірку того, що співробітник зрозумів усю інформацію, але й забезпечення розуміння випадку з точки зору клієнта, щоб результатом навчання було поліпшення сервісу для клієнта й підвищення рівня задоволеності для співробітника», — пояснює Івана Драгіч Топіч, Training Manager в JYSK у Північних країнах.

Навчання було добре сприйнято співробітниками магазинів.

Нещодавнє опитування співробітників магазинів з усіх північних країн JYSK показало, що більше ніж 40 % працівників поставили новим навчальним матеріалам 10 балів за шкалою від 1 до 10, а 81 % оцінили нові матеріали у 8 балів або вище.

Великий крок уперед

Коли те саме запитання поставили щодо попередніх навчальних інструментів, 40 % оцінили його у 8 балів, і лише 7,1 % поставили йому 10 балів, а це ясно свідчить про те, що нове навчання стало значним кроком уперед для співробітників JYSK.

«Цифри надзвичайно позитивні. Зокрема, такий високий бал новому навчанню є результатом того, що співробітники магазинів відчувають, що нове навчання більш близьке до щоденних справ у магазині та що наданий відгук набагато легше зрозуміти, бо він добре вписується в справжні життєві ситуації», — каже Івана.

Рейтинг співробітників

  • 40 % співробітників, які випробували нове навчання, оцінюють його в 10 балів за шкалою від 1 до 10.
  • 81 % оцінюють нове навчання у 8 балів або вище.

Міжнародна увага

І ці чудові результати помітили не лише в компанії JYSK.

JYSK номіновано на премію трансформації електронного навчання The Digital Learning Transformation Award, під час якої 13 й 14 лютого в Лондоні Івана виступатиме з промовою перед 9000 менеджерів із кадрових ресурсів з усього світу, які зберуться, щоб повчитися у найкращих.

У квітні Івана виступатиме на подібній конференції у Варшаві, і це підтверджує її думку, що інші компанії справді шукають натхнення в досвіді JYSK.

«Спосіб, у який ми змінили навчання в JYSK, справді надзвичайний, і про це кажуть мої колеги з інших компаній. Річ не стільки в цифровій платформі, але в унікальному процесі, коли наші магазини надають життєві випадки для навчання, і в тому, як відгук від віртуального куратора набагато полегшує процес навчання для наших співробітників магазинів», — каже Івана.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

По всьому світу: JYSK підтримує FSC, садовий івент в Іспанії та новий фруктовий сад у Хорватії

19/04/2024 - Час від часу ми підсумовуємо останні події та заходи в деяких країнах JYSK. Про деякі з останніх нижче у статті.

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Customer Service meeting

Щасливі покупці - головна мета

08/04/2024 - У березні 2024 року група менеджерів Customer Service зустрілася в Угорщині, щоб забезпечити ще краще обслуговування клієнтів JYSK.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office