Skip to main content

JYSK підтримує молодих жінок по всьому світі

Дата: 04/02/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорія:

Дівчина в Ефіопії. (Фото: Якоб Стерк Якобсен)
Дівчина в Ефіопії. (Фото: Якоб Стерк Якобсен)

Пожертвуванням в один мільйон данських крон (приблизно 130 000 євро) JYSK підтримує проекти, спрямовані на допомогу молодим жінкам на трьох континентах.

Молоді жінки з їхнім правом на вільне й незалежне життя знаходяться під тиском у багатьох країнах світу.

Цього року кошти, зібрані данською благодійною ініціативою «Danmarks Indsamling», буде поділено на 12 проектів, усі з яких спрямовані на допомогу дівчатам.

Проекти включають поліпшення побутових умов дівчат у переповнених таборах біженців у Бангладеші, реінтеграцію колишніх солдат-жінок у Південному Судані й індіанських дівчат у вразливому становищі в Колумбії, також передбачено інші важливі заходи по всьому світі.

«JYSK був серед основних донорів ініціативи "Danmarks Indsamling", роблячи пожертвування щороку протягом 12 років із часу її заснування. Для нас це чудовий спосіб зробити свій вклад, тому що проекти проводять добре знані й варті довіри неприбуткові організації, які забезпечують нашим пожертвуванням найкраще застосування. Цього року ми раді підтримати проекти для молодих жінок по всьому світі. Ми раді підтримати конкретні проекти, а також висловити свою підтримку дівчатам по всьому світу», — каже Рун Юнберг Педерсен, Communications & CSR Director у JYSK.

«Danmarks Indsamling»

З початку свого існування «Danmarks Indsamling» зібрала всього більше ніж один мільярд данських крон (приблизно 130 мільйонів євро) для низки проектів, здебільшого спрямованих на допомогу дітям.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

По всьому світу: JYSK підтримує FSC, садовий івент в Іспанії та новий фруктовий сад у Хорватії

19/04/2024 - Час від часу ми підсумовуємо останні події та заходи в деяких країнах JYSK. Про деякі з останніх нижче у статті.

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Customer Service meeting

Щасливі покупці - головна мета

08/04/2024 - У березні 2024 року група менеджерів Customer Service зустрілася в Угорщині, щоб забезпечити ще краще обслуговування клієнтів JYSK.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office