Skip to main content
Head Office, JYSK Nordic

JYSK досягає нових висот з рекордними результатами

Дата: 22/11/2018

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Категорія: Strategy

Зростання триває в JYSK Group, яка інвестує значні кошти в додаткові магазини, розширення розподільної мережі і в нові рішення для електронної комерції.

З оборотом у 26.636 млрд. данських крон і результатом в 3.530 млрд. данських крон група JYSK досягла нових висот у ще одному рекордному фінансовому році 2017/18. 

Щорічний звіт JYSK
Читайте річний звіт JYSK та знайомтеся insights into з основними етепапи розвитку, а також із важливими заходами й подіями, які відбулися в світі JYSK протягом 2017/2018 фінансового року.

"Дуже приємно, що нам знову вдається побити рекорди в JYSK. Це підтверджує, що як і раніше, правильною стратегією є інвестиції в фізичні магазини і продовження зближення з клієнтами у всіх країнах, де JYSK присутній сьогодні", — каже Ларс Ларсен, засновник і голова групи JYSK.

Станом на кінець фінансового року, 31 Серпня 2018 року, група JYSK управляла 2668 магазинами і мала 23 000 співробітників в 50 країнах.

Ларс Ларсен підкреслює важливість співробітників JYSK.

"Саме наші працівники щодня зустрічаються з клієнтами, і без їх великої роботи ми б не святкували черговий рекордний результат. Тому вони заслуговують великої подяки за свої зусилля", — говорить Ларс Ларсен.

JYSK в пʼятдесяти країнах

Протягом фінансового року група JYSK досягла важливого результату, відкривши черговий магазин у 50-ій країні. Це сталося, коли місцевий франчайзинговий партнер відкрив перший магазин в Дубаї, що входить до складу Об'єднаних Арабських Еміратів.

З метою забезпечення доставки товарів у всі країни JYSK інвестував у розширення розподільного центру в Ульдумі, Данія, а в червні 2019 року в Болгарії буде відкрито абсолютно новий розподільний центр. 

Ларс Ларсен
Ларс Ларсен, засновник і голова групи JYSK.

"Це вимагає налагодження величезної системи, щоб забезпечити постачання наших товарів у таку велику кількість магазинів у багатьох різних країнах, і це завдання з роками не стало простішим, оскільки сьогодні клієнти сподіваються отримати свої товари відразу після замовлення. Тому наш новий розподільний центр в Софії багато значить, оскільки ми зможемо набагато швидше доставляти товари в магазини і клієнтам в Балканських країнах і Греції ", — говорить Ларс Ларсен.

Святкування 40-річчя

Крім того, повним ходом йде підготовка до відкриття перших магазинів в Ірландії. Ірландія — остання велика країна Європи, де в JYSK поки що немає магазинів, і Ларс Ларсен із нетерпінням чекає участі у відкритті.

"З магазинами в Ірландії JYSK встановлює останній прапор на європейській карті, коли справа доходить до великих ринків. Останніми роками продажі у Великій Британії постійно зростають, тому ми покладаємо великі надії на ірландський ринок. Не обов'язково з першого дня, але трохи терпіння — і ми також досягнемо успіхів в Ірландії ", — говорить Ларс Ларсен.

Відкриття в Ірландії відбудеться 2 квітня, яке приурочене до 40-річчя з дня іногурації Ларсом Ларсеном першого в світі магазину JYSK в Данії в 1979 році.

Latest news

Aleš Kisý

Моя шоста Паралімпіада

27/03/2024 - За 5 місяців до початку Паралімпійських ігор у Парижі Алеш Кісий, чеський призер Паралімпіади, готується до своєї шостої Паралімпіади.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Італія інвестує в розвиток співробітників

19/03/2024 - 26 лютого JYSK Італія запустив першу програму стажування District Manager Trainee (DMT) у головному офісі в Мілані.

sm meeting

Піврічне зібрання керуючих магазинами JYSK в дусі Empowerment

18/03/2024 - 11-12 березня до Києва приїхали директори 91 діючого магазина JYSK з 37 міст України задля участі у піврічному зібранні керуючих. Колеги поділилися враженнями.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office