Skip to main content

Грецькі співробітники вірили в успіх з першого дня

Дата: 12/11/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорія: Expansion

Компанія JYSK у Греції демонструє дуже гарні результати з моменту відкриття перших магазинів у вересні 2015 року. Особливо слід відзначити наполегливу роботу грецьких працівників, багато з яких були частиною проекту з самого початку.

Співробітники компанії JYSK у Греції
Зліва направо: Василікі Гкалі, Нікос Костакопулос, Вангелис Кукуляй і Марія Барда.


Понад 2000 років Греція була відома своїми знаменитими трагедіями, але в країні крім цього є ще багато іншого.

Вона є не тільки колискою сучасного мислення — це також місце, де оживають надії і мрії. Особливо в JYSK у Греції, який став протилежністю трагедії, оскільки перші магазини відкрилися 24 вересня 2015 р.

У 2017/18 фінансовому році понад 650 000 клієнтів вирішили закуповуватись в одному з магазинів JYSK у Греції, і, приймаючи до уваги безперервне відкриття нових магазинів, очікується, що це число стане набагато більшим.

У поточному фінансовому році планується відкрити десять нових магазинів, а значить, прийняти багато нових колег.

Колеги, які з нетерпінням чекають цього, за словами District Manager Василікі Гкалі, яка була з JYSK в Греції з липня 2015 року.

“Я відчувала себе дуже комфортно, кинувши роботу в ІКЕА і почавши в JYSK, ще до того, як у компанії з'явилися магазини в Греції. Я трохи знала про компанію і була впевнена, що JYSK відкриється в Греції, як і планувалося, незважаючи на економічну ситуацію в нашій країні", — говорить Василікі,

Факти про JYSK у Греції

  • Перші магазини в Греції відкрилися у вересні 2015 року.
  • У компанії JYSK зараз є 22 магазини, в яких працює 165 співробітників і 18 працівників у головному офісі.
  • У цьому фінансовому році компанія JYSK у Греції планує відкрити 10 нових магазинів.

Більше про JYSK

Від самого початку її приваблювала концепція JYSK.

"Мені подобається концепція JYSK, тому що магазини компанії менші за розміром, вони є більш індивідуальними в порівнянні з великими складами", — пояснює Василікі.

Проте її сім'я та друзі нічого не знали про компанію JYSK, але це також змінилося.

"Позитивним був той факт, що JYSK відкрився в той час, коли було так багато питань про грецьку економіку. Це одна з причин, чому люди в Греції дуже позитивно ставляться до JYSK. Інша причина в тому, що греки, як правило, довіряють датчанам та датським компаніям ", — каже Василікі.

Про це знає з власного досвіду Марія Барда, Store Manager другого магазину в Ларисі, який знаходиться на вулиці Караманлі.

Вона також була частиною команди в Греції з самого початку, і вона дуже задоволена результатами.

“Я думаю, що спочатку було дуже важко, тому що нам довелося будувати компанію в Греції з нуля. Ми зробили це з великою допомогою з боку головних офісів у Греції та Угорщини, і я пишаюся тим, що я була частиною зростання JYSK в Греції, щоб піднятися туди, де він знаходиться сьогодні", — каже Марія.

Ларс Ларсен у Греції
Засновник JYSK Ларс Ларсен відкрив перший магазин у Греції в 2015 році.

Важливість вагомих цінностей

І Вассилікі і Марія згодні з тим, що вагомі цінності в JYSK відіграють важливу роль у створенні успіху:

Таку думку поділяє Вангеліс Кукоуліас, Store Manager у місті Трікала, Греція, і Нікос Костакопулос, Store Manager в парку Флорида, Салоніки, який є магазином JYSK в Греції з найвищим оборотом.

Нікос прийшов до JYSK відразу після університету, і він все ще дуже радий, що вирішив будувати свою кар'єру в JYSK у жовтні 2015 року.

“Для мене це було ідеальне місце для початку кар'єри. Я хотів бути в компанії, якій можна довіряти і яка може надати багато можливостей", — пояснює Нікос.

Він почав працювати в якості Sales Assistant, пізніше він перейшов на посаду sales leader, а потім у березні 2017 р. став Store Manager. Однак він сподівається йти ще далі.

"JYSK зростає, і обіцянка співробітників "працювати з самовіддачею — мати можливості" дійсно працює. Для мене все ще є багато можливостей для подальшого карʼєрного росту в JYSK, або в Греції, або спробувати працювати за кордоном, якщо в якийсь момент виникне таке бажання. Це означає, що ви ніколи не втомитеся від своєї роботи, тому що у вас завжди є можливість розвиватися і пробувати щось нове", — каже Нікос.

Він і його колеги з гордістю оглядаються назад, оцінюючи перші три роки існування JYSK в Греції, але, хоча минуло не так багато часу з тих пір, як JYSK відкрив перший магазин, багато чого вже змінилося.

"На початку у нас було тільки чотири магазини, і нам довелося багато чому вчитися самостійно в нашій роботі. Тепер все набагато більш організовано, що робить JYSK у Греції ще сильнішим ", — говорить Вангеліс.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

По всьому світу: JYSK підтримує FSC, садовий івент в Іспанії та новий фруктовий сад у Хорватії

19/04/2024 - Час від часу ми підсумовуємо останні події та заходи в деяких країнах JYSK. Про деякі з останніх нижче у статті.

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Customer Service meeting

Щасливі покупці - головна мета

08/04/2024 - У березні 2024 року група менеджерів Customer Service зустрілася в Угорщині, щоб забезпечити ще краще обслуговування клієнтів JYSK.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office