Skip to main content
#GOJYSK hero

# GOJYSK дає можливість зазирнути за лаштунки

Дата: 18/02/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорія: People

З моменту запуску #GOJYSK більше 1800 постів були поділені колегами JYSK Nordic по всьому світу, що дає кожному шанс заглянути за лаштунки.

Саймон
Саймон Холм, Store Manager Trainee JYSK DK.

Торік #GOJYSK в Instagram був представлений як новий спосіб ділитися картинками з повсякденного життя в JYSK Nordic через фотографії і короткі відео.

Саймон Холм, який є Store Manager Trainee в місті Рінгкебінг в Західній Ютландії, Данія, є одним із співробітників, який використовує хештег при публікації фотографій зі свого повсякденного життя в JYSK.

“Я часто використовую хештег, коли ми робимо щось особливе на роботі або проводимо громадські заходи. Це спосіб показати, наскільки чудово працювати в JYSK", — говорить Саймон.

Наприклад, Саймон поділився своєю радістю і опублікував фотографію в той день, коли отримав повідомлення про те, що його взяли в програму Store Manager Trainee.

“Я сам стежу за хештегом, і думаю, що бачити, як по-іншому працюють мої колеги з інших країнах, це захопливо і надихаюче ", — говорить Саймон.

Погляд за лаштунки

Девід Ештон, який є Country Manager в JYSK у Великобританії, є дуже активним на Instagram. Він розміщує фотографії за допомогою #GOJYSK, щоб поділитися поглядом за лаштунки зі своєю мережею.

“Мені подобається ділитися тим, що я роблю в своїй роботі в якості Country Manager, тому що для мене це культура JYSK — ніяких ієрархічних барʼєрів. Більшість наших колег працюють в наших магазинах, і вони не бачать, наприклад, коли ми відвідуємо нові потенційні місця, їздимо на зустрічі або готуємося до відкриття нового магазину", — говорить Девід.

Девід
Девід Аштон, Country Manager в JYSK у Великобританії.

Девід вважає, що #GOJYSK підтримує культуру JYSK і заохочує своїх колег користуватися хештегом.

“У мене виникло багато ідей для JYSK у Великобританії після того, як я побачив, що відбувається в інших магазинах JYSK в усьому світі. Мені також подобається особиста сторона людей, які працюють у JYSK. Розміщуючи фотографії з GOJYSK#, я показую своїм колегам, що я не тільки Country Manager. Наприклад, мені також подобається відвідувати тренажерний зал, ходити в гори і подорожувати," — говорить Девід.

Горді бути частиною JYSK

Фотографії з GOJYSK #розміщено на персональних сторінках Instagram працівників. Це означає, що коли колеги з JYSK використовують хештег, це не тільки дозволяє іншим колегам бачити фотографії, а й друзі і члени сімʼї в їх особистій мережі будуть бачити ці знімки..

"Я дуже пишаюся роботою в JYSK і своїми колегами. Я люблю ділитися фотографіями наших команд, які захоплюються і надихаються своєю роботою. Або коли я в захваті від нового товару, який ми додали до асортименту — як можна це не любити. Я хочу, щоб мої друзі, сімʼя і знайомі побачили, як чудово працювати в JYSK", — говорить Девід.

Latest news

Aleš Kisý

Моя шоста Паралімпіада

27/03/2024 - За 5 місяців до початку Паралімпійських ігор у Парижі Алеш Кісий, чеський призер Паралімпіади, готується до своєї шостої Паралімпіади.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Італія інвестує в розвиток співробітників

19/03/2024 - 26 лютого JYSK Італія запустив першу програму стажування District Manager Trainee (DMT) у головному офісі в Мілані.

sm meeting

Піврічне зібрання керуючих магазинами JYSK в дусі Empowerment

18/03/2024 - 11-12 березня до Києва приїхали директори 91 діючого магазина JYSK з 37 міст України задля участі у піврічному зібранні керуючих. Колеги поділилися враженнями.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office