Skip to main content
Nordics most attractive store_hero

Де знаходиться найпривабливіший магазин JYSK?

Дата: 28/01/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорія: Attractive Stores , Awards

Міхаель Олесен
Міхаель Олесен, Head of Retail Operation.

Міжнародний конкурс ставить собі за мету знайти найпривабливіший магазин JYSK серед магазинів Північної Європи, де працює JYSK.

У середині лютого у всіх північних країнах, де присутні магазини JYSK, стартує новий конкурс, метою якого є виявлення найпривабливішого магазину.

Мета конкурсу — акцентувати привабливість магазину — особливо в напружений період підготовки до сезону на відкритому повітрі, і коли в магазинах багато клієнтів.  

“Ми вперше проводимо такий міжнародний конкурс у всіх країнах Північної Європи, де присутні магазини JYSK. Мої очікування високі, і я з нетерпінням чекаю побачити ще більш привабливі магазини, ніж зазвичай", — говорить Міхаель Олесен, Head of Retail Operation, який в цілому відповідає за конкурс.

Терміни проведення конкурсу

  • Тиждень 7-10: Районний конкурс
  • Тиждень 10-12: Регіональний конкурс
  • Тиждень 13-14: Національний конкурс
  • Початок травня: Конкурс серед країн Північної Європи
  • Слідкуйте за конкурсом на сайті GOJYSK.com

Дорога до перемоги

Перед тим як обрати переможця у травні, кожна країна відзначатиме районних та регіональних переможців, які братимуть участь у міжнародному конкурсі.

"Я з моїми колегами в різних країнах відвідаємо всі магазини і оцінимо їх за різними параметрами, наприклад, зовнішній вигляд магазину, обслуговування покупців і продажі. Я з нетерпінням чекаю можливості відвідати якомога більше магазинів, і сподіваюсь, що всі докладуть максимальних зусиль, щоб виграти цей конкурс", — говорить Майкл.

Команда, що стоїть за найпривабливішим магазином JYSK, отримає великий приз, щоб відсвяткувати свою перемогу.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

По всьому світу: JYSK підтримує FSC, садовий івент в Іспанії та новий фруктовий сад у Хорватії

19/04/2024 - Час від часу ми підсумовуємо останні події та заходи в деяких країнах JYSK. Про деякі з останніх нижче у статті.

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Customer Service meeting

Щасливі покупці - головна мета

08/04/2024 - У березні 2024 року група менеджерів Customer Service зустрілася в Угорщині, щоб забезпечити ще краще обслуговування клієнтів JYSK.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office