Skip to main content
fedw

Povzetek dogodkov iz različnih držav: tematska zabava, nov sedež podjetja in črni petek

Datum: 14/12/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: People

Vsake toliko časa pripravimo povzetek nedavnih dogodkov in dejavnosti, ki jih organizirajo v nekaterih državah skupine JYSK Nordic. Oglejte si ga tukaj.

Ukrajina

Romunija

Na črni petek so si v trgovini JYSK v ukrajinskem mestu Poltava zastavili cilj: pridobiti vsakega potencialnega kupca. Skupina sodelavcev v trgovini jenajela mestni trolejbus, ga okrasila s plakati, ki so oglaševali črni petek, s seboj vzela maskoto gosko, in se popeljala po mestu ter ustavila vsakomur, ki si je želel v trgovino JYSK.

V trolejbusu se je vrtela živahna glasba, prodajalec (Sales Leader) pa je z vzpodbudnimi govori motiviral kupce. Zaposleni v trgovini JYSK so pripravili tudi nekaj iger za kupce, da bi ti lahko izvedeli več o zgodovini in izdelkih podjetja JYSK.

Irska/Združeno kraljestvo

Romunija

Novi vodje trgovine (Store Managers) so se imeli lepo na izobraževanju v Združenem kraljestvu, kjer so se s sodelavci pripravljali na otvoritev v aprilu. Na obisku v prvi trgovini 3.0 v mestu Doncaster. Z leve proti desni: Slobodanka Subic, Maria Sirotkina in Evan Walsh, trije od štirih novih vodij trgovine (Store Managers) na Irskem. (Četrti vodja trgovine (Store Manager) na Irskem je Mads Degn.)

Danska

Romunija
Lars Larsen, ustanovitelj podjetja JYSK, praznuje zmago trgovine v mestu Odense, na Danskem, ki je dobila naslov trgovine leta na Danskem.


V mestu Odense se je zbralo 1600 zaposlenih v trgovini, distribucijskem centru in sedežu podjetja na Danskem, kjer so se udeležili letne zabave za zaposlene. Tema zabave je bilo smučanje, kar je pomenilo, da so pili ledeno hladno pivo in v smučarski opremi plesali na mizah. Da bi omogočili udeležbo vseh zaposlenih, so bile dan po zabavi zaprte vse trgovine na Danskem.

Romunija

Romunija

Novembra je Alex Bratu, direktor (Country Manager) podjetja JYSK Romania & Bulgaria, obiskal vas Stanisesti, ki je del pilotnega programa storitev za otroke na ravni skupnosti organizacije UNICEF.

Srečal se je z otroki, ki so del tega programa, obiskal je vrtec in šolo in se srečal z dvema družinama, ki sta v okviru programa prejeli pomoč. JYSK Romania podpira program že od leta 2017. 

FinskaRomunija

Pokojninska družba Ilmarinen je izmed petih finalistov iz 68000 podjetij izbrala podjetje JYSK in ga razglasila za podjetje, ki na Finskem najbolj skrbi za svoje zaposlene. Merila za izbiro finalistov: dobri rezultati pri skrbi za zaposlene, sistematično in vztrajno prizadevanje, da bi zaposleni potrebovali kar najmanj dni bolniškega dopusta ter izboljševanje delovne zmožnosti zaposlenih.

Na sliki sta direktor (Country Manager) na Finskem, Ville Ville, in vodja kadrovske službe (HR Manager) na Finskem, Leena Saario, ki sta sprejela nagrado za delo podjetja JYSK.

Ukrajina

Sedež podjetja v Ukrajini je bil na novo opremljen s pravim skandinavskim udobjem za zaposlene, seveda z izdelki podjetja JYSK.

Vodilo nove opreme je bilo ustvariti skandinavsko vzdušje, da bi lahko zaposleni začutili povezavo z danskim slogom in s koreninami podjetja. Slog je povezan z novimi trendi podjetja JYSK: The Thinker (Mislec), Human Nature (Raziskovalec) in Creative Mind (Kreativec).

V galeriji si lahko ogledate slike novega sedeža podjetja:

Latest news

JYSK Green week

Vsi zaposleni v JYSK-u so sodelovali v aktivnostih za bolj zeleno Slovenijo

18/04/2024 - Zaposleni v JYSK-u so prejšnji teden praznovali JYSK Green week z namenom ozaveščanja o ekologiji in praksah, ki lahko prispevajo k varovanju planeta.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Danski veleposlanik si je ogledal JYSK-ovo trgovino in pisarno v Ljubljani

03/04/2024 - Erik Vilstrup Lorenzen, veleposlanik Kraljevine Danske na Madžarskem, je v okviru obiska Slovenije obiskal JYSK-ovo pisarno, ki se nahaja v sklopu trgovine v BTC centru v Ljubljani.

Germany

JYSK praznuje dva rojstna dneva v enem letu

02/04/2024 - Letos podjetje JYSK posluje že 45 let, hkrati pa JYSK Nemčija praznuje 40. obletnico delovanja.

Dodaj komentar

Ne pozabite na prijaznost :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office