Skip to main content
Finnish team

Odprtje dveh mestnih trgovin s posebnim konceptom »City Store« na Finskem

Datum: 05/09/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Attractive Stores , Expansion

V četrtek, 23. avgusta, je potekala otvoritev prvih dveh mestnih trgovin s posebnim konceptom »City Store« na Finskem, natančneje v Helsinkih, pri čemer ima JYSK trenutno skupaj deset mestnih trgovin s posebnim konceptom »City Store« v treh državah.

Katrine
Katrine Veggerby, projektna vodja za mestne trgovine s posebnim konceptom »City Store« (Project Manager for City Stores)

Kupci lahko novi trgovini obiščejo v nakupovalnih središčih Forum in Itis, ki se nahajata v Helsinkih, glavnem mestu Finske.

Katrine Veggerby, projektna vodja za mestne trgovine s posebnim konceptom »City Store« (Project Manager for City Stores), zaposlena na oddelku za razvoj maloprodaje, se je udeležila otvoritve trgovin na Finskem, tako kot običajno, ko se odpre nova mestna trgovina s posebnim konceptom »City Store«.

Poklicali smo jo po telefonu, da bi izvedeli kaj več o otvoritvah mestnih trgovin s posebnim konceptom »City Store«.

»Všeč mi je sodelovati pri otvoritvah. V dneh pred odprtjem smo precej zaposleni, zlasti tukaj na Finskem, saj bomo v enem dnevu odprli kar dve trgovini, vendar je vzdušje vedno dobro in ljudje so zelo pozitivni,« pravi Katrine.

Lokacija mestnih trgovin s posebnim konceptom »City Store« je pomembna in novi trgovini na Finskem se nahajata v priljubljenih nakupovalnih središčih v Helsinkih.

»V mestnih trgovinah s posebnim konceptom »City Store« lahko izdelke kombiniramo in združujemo na način, ki kupce spodbudi, da opravijo več nakupov. V mestnih trgovinah s posebnim konceptom »City Store« imamo manjšo ponudbo izdelkov, pri čemer ta predvsem vključuje izdelke iz naših kategorij PLUS in GOLD ter nove izdelke,« pravi Katrine, ki je odgovorna tudi za izbiro izdelkov, prikazanih v mestnih trgovinah s posebnim konceptom »City Store«.

Odziv kupcev

Koncept mestne trgovine s posebnim konceptom »City Store« je nov na Finskem, zato smo Riikko Leskinen, vodjo prodaje in trženja pri podjetju JYSK na Finskem (Sales & Marketing Manager), ki se je prav tako udeležila otvoritve, prosili, da nekaj prvih kupcev vpraša, kaj menijo o novi trgovini.

Preberite njihove izjave:

»Odlična ponudba, trgovina je precej bolj navdušujoča. V zadnjih dveh letih sem velikokrat nakupoval v trgovinah JYSK in bil vedno odlično postrežen.«
– Jarkko Purhonen 

Jarkko


Ob otvoritvi je Jarkko Purhonen kupil okrasne rastline, vzglavnik in prešito odejo. Razmišljal je, da bi kupil tudi nov komplet posteljnine.

»Všeč mi je nov videz trgovine in tokrat sem kupila novo odejo.«
– Vilma Martikainen

Vilma

 

»Zelo sem zadovoljna z obiskom trgovine in videti je odlično.«
– Iris Sahlström 

Iris


Iris se je domov odpravila z novimi ležišči in odejami.

JYSK-ove mestne trgovine s posebnim konceptom »City Store«

Skupaj z dvema novima trgovinama na Finskem ima podjetje JYSK trenutno 10 mestnih trgovin s posebnim konceptom »City Store«.

  • 5 na Danskem
  • 3 na Madžarskem
  • 2 na Finskem

Že septembra pa se bo v nakupovalnem središču Redi v Helsinkih na Finskem odprla tretja mestna trgovina s posebnim konceptom »City Store«.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Po svetu: JYSK se je odločil za FSC, vrtni dogodek v Španiji in nov sadovnjak na Hrvaškem

19/04/2024 - Občasno pripravimo povzetek nedavnih dogodkov in dejavnosti, ki jih organizirajo v nekaterih državah skupine JYSK. Tukaj si lahko preberete najnovejše novice.

JYSK Green week

Vsi zaposleni v JYSK-u so sodelovali v aktivnostih za bolj zeleno Slovenijo

18/04/2024 - Zaposleni v JYSK-u so prejšnji teden praznovali JYSK Green week z namenom ozaveščanja o ekologiji in praksah, ki lahko prispevajo k varovanju planeta.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Danski veleposlanik si je ogledal JYSK-ovo trgovino in pisarno v Ljubljani

03/04/2024 - Erik Vilstrup Lorenzen, veleposlanik Kraljevine Danske na Madžarskem, je v okviru obiska Slovenije obiskal JYSK-ovo pisarno, ki se nahaja v sklopu trgovine v BTC centru v Ljubljani.

Dodaj komentar

Ne pozabite na prijaznost :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office