Skip to main content
Worldmap

Lars Larsen želi podvojiti JYSK

Datum: 14/09/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Expansion , Strategy

Podjetje JYSK je doseglo številko 2500 trgovin, vendar lastnik in ustanovitelj Lars Larsen sanja o tem, da bi podvojil število trgovin po vsem svetu.

Lars Larsen
Lars Larsen ima visoke ambicije glede prihodnosti podjetja JYSK.


Čez čas so sanje podvojiti skupno število trgovin z 2500 na 5000 v globalnem merilu. Že v naslednjih petih letih je cilj odpreti vsaj 700 novih trgovin.

Tako pravi lastnik in ustanovitelj podjetja JYSK, Lars Larsen, skupaj z izvršnim direktorjem območja JYSK Nordic, Janom Bøghom, v velikem intervjuju za danski poslovni medij Finans.

»Vlaka, ki potuje pri visoki hitrosti, ne smeš ustaviti. Namesto tega je treba dodati še več goriva. Zelo zabavno je ustvarjati več. Dolgo traja, da vlak znova doseže polno hitrost, potem ko ga upočasniš. Zato ohranjamo visoko hitrost. In imamo sredstva, potrebna za to, da preizkusimo nekaj novega«, je Lars Larsen povedal mediju Finans.

JYSK PO SVETU

  • Leta 2017 je podjetje JYSK doseglo številko 2500 trgovin.
  • V naših trgovinah je zaposleno več kot 21.000 ljudi.
  • Trgovine JYSK lahko obiščete v 48 državah.

JYSK bo prisoten po vsem svetu

Z izjemo Irske ter majhnih držav Luksemburga in Liechtensteina ima podjetje JYSK danes trgovine po vsej Evropi. Zdaj ima podjetje JYSK ambicije za rast v globalnem merilu.

»Zdaj, ko smo pokrili Evropo, si zagotovo želim, da bomo prisotni po vsem svetu. Moje sanje so, da JYSK postane prisoten po vsem svetu«, je Lars Larsen povedal mediju Finans.

Po podatkih Jana Bøgha oddelek JYSK Nordic trenutno preiskuje možnosti odpiranja trgovin v Izraelu in nadaljnje širitve v Azijo.

Poleg tega je JYSK-ovo nemško podjetje, DÄNISCHES BETTENLAGER, v postopku vstopa na južnoameriško tržišče, kjer bo prva postaja verjetno Čile.

Larsen ne gre nikamor

Ali bo do podvojitve števila trgovin JYSK prišlo, dokler bo Lars Larsen predsednik odbora, ne ve nihče. Vendar pa nima nikakršnega namena odstopiti s svojega položaja kot vidni predsednik odbora podjetja JYSK.

»To se bo zgodilo le, če izgubim zanimanje. Strast me še vedno poganja, zato ne vidim razloga, da bi spreminjal kar koli. Še veliko let bom ostal, dokler mi bo dovoljevalo zdravje«, je Lars Larsen povedal mediju Finans.

Latest news

Aleš Kisý

Moje šeste paraolimpijske igre

27/03/2024 - Do začetka paraolimpijskih iger v Parizu je še 5 mesecev, zato se češki prejemnik paraolimpijske medalje Aleš Kisý pripravlja na svoje šeste paraolimpijske igre.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija vlaga v razvoj svojih zaposlenih

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. februarja na sedežu podjetja v Milanu začel izvajati prvi program usposabljanja pripravnikov za področnega vodjo (District Manager Trainee - DMT).

Two sustainability initiatives from JYSK

Prihranek podjetja JYSK pri aluminiju in porabi prostora v zabojnikih

08/03/2024 - Novi načini proizvodnje in pakiranja zmanjšujejo uporabo aluminija in potreben tovorni prostor.

Dodaj komentar

Ne pozabite na prijaznost :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office