Skip to main content
Norway photo

Božični pozdrav iz podjetja JYSK za leto 2018

Datum: 20/12/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: People

Leto 2018 se poslavlja, zato bi radi skupaj s sodelavci podjetja JYSK s celega sveta vsem zaželeli vesel božič in srečno novo leto – in to v vašem jeziku.

Letošnje leto je bilo za JYSK precej razburljivo, saj je bilo izvedenih veliko dejavnosti in doseženih veliko mejnikov.

Naj jih omenimo le nekaj: dosegli smo še en rekorden finančni rezultat, odprli smo mnogo novih trgovin in na zemljevid podjetja JYSK smo postavili dve novi državi, Dubaj (Združeni arabski emirati) in Tajsko.

Tudi leto 2019 prinaša mnogo novih dogodivščin, ki se jih lahko vsi veselimo. Ena od njih bo ta, da bo JYSK proslavil svojo 40. obletnico obstoja z razširitvijo na Irsko. A preden se to zgodi, bi se radi vsem zahvalili za ves vložen trud v tem letu. Teh ciljev ne bi mogli doseči brez predanih sodelavcev podjetja JYSK.

Upamo, da boste uživali v spodnjem videoposnetku z mnogimi ustvarjalnimi voščili, in želimo vam fantastičen božič z družino in prijatelji!

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Po svetu: JYSK se je odločil za FSC, vrtni dogodek v Španiji in nov sadovnjak na Hrvaškem

19/04/2024 - Občasno pripravimo povzetek nedavnih dogodkov in dejavnosti, ki jih organizirajo v nekaterih državah skupine JYSK. Tukaj si lahko preberete najnovejše novice.

JYSK Green week

Vsi zaposleni v JYSK-u so sodelovali v aktivnostih za bolj zeleno Slovenijo

18/04/2024 - Zaposleni v JYSK-u so prejšnji teden praznovali JYSK Green week z namenom ozaveščanja o ekologiji in praksah, ki lahko prispevajo k varovanju planeta.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Danski veleposlanik si je ogledal JYSK-ovo trgovino in pisarno v Ljubljani

03/04/2024 - Erik Vilstrup Lorenzen, veleposlanik Kraljevine Danske na Madžarskem, je v okviru obiska Slovenije obiskal JYSK-ovo pisarno, ki se nahaja v sklopu trgovine v BTC centru v Ljubljani.

Dodaj komentar

Ne pozabite na prijaznost :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office