Skip to main content

Skandinavisk inspiration för JYSK Kanada

Datum: 23/03/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategori: Franchise , Strategy

John H. Jacobsen
John H. Jacobsen är till vardags ansvarig för Sales & Expansion hos JYSKs franchisepartner i Kanada

John H. Jacobsen från JYSK Kanada praktiserade i sex veckor hos JYSK Nordic, och med sig hem tar han massor av inspiration och nya tankegångar.

Mellan 23 januari och 2 mars utökades antalet medarbetare på JYSK Nordics huvudkontor i Brabrand med en extra person i form av John H. Jacobsen som under denna period deltog i kontorets vardag för att lära sig mer om arbetsrutinerna inom JYSK Nordic.

John är till vardags ansvarig för Sales & Expansion hos JYSKs franchisepartner i Kanada som driver 62 butiker i världens till ytan näst största land. Och enligt John fanns här massor av kunskaper och erfarenheter att ta med sig hem till Kanada.

– Jag vill verkligen tacka alla avdelningar och butiker för deras gästfrihet. Det har varit fantastiskt att få träffa så många människor, och alla har tagit emot mig så väl.

– Senaste gången jag var i Danmark under en längre tid var 2014, och ganska mycket har förändrats sedan dess. Jag är väldigt imponerad av det enorma fokus man har på kvalitet och de stora planerna inom unified commerce. Även det nya butikskoncept 3.0 har fått stor plats. Det är väldigt fint och mycket inspirerande, säger John.

Och mycket av inspirationen ska utnyttjas hemma i Kanada där skandinavisk design har blivit mycket populär.

Inom JYSK Kanada har vi fokuserat mycket på att ge alla ett bra skandinaviskt erbjudande inom heminredning, och den insatsen har lett till att både våra butiker och vårt sortiment har fått ett mycket mer skandinaviskt uttryck, förklarar John.

Imponerad av internationalisering

Som en del av vistelsen i Danmark har John både besökt och arbetat i flera olika butiker, och har även deltagit i många möten och arrangemang.

Under sin allra första dag deltog han i ett Country Manager-möte, och mot slutet av vistelsen var han med vid ett seminarium om JYSKs strategi för det kommande räkenskapsåret.

Både dessa möten och de övriga som han deltog i har gett John en riktigt god inblick i hur JYSK Nordic har utvecklats.

John H. Jacobsen
John H. Jacobsen från JYSK Kanada praktiserade i sex veckor hos JYSK Nordic, och med sig hem tar han massor av inspiration och nya tankegångar.


– Jag är imponerad över hur internationell JYSK-organisationen har blivit och av hur bra ni är på att planera och kommunicera så att alla medarbetare i alla länder förstår vad som förväntas av dem, säger John.

Han tackar dessutom de många avdelningar som tagit emot honom så väl under hans vistelse i Danmark.

– Jag vill verkligen tacka alla avdelningar och butiker för deras gästfrihet. Det har varit fantastiskt att få träffa så många människor, och alla har tagit emot mig så väl, säger John.

Latest news

Aleš Kisý

Tjecken Aleš Kisý gör sig redo för sitt sjätte Paralympics

27/03/2024 - Med 5 månader kvar till starten av de paralympiska spelen i Paris förbereder sig Aleš Kisý, en tjeckisk paralympisk medaljör, för sitt sjätte paralympiska spel.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italien satsar på medarbetarutveckling

19/03/2024 - Den 26 februari lanserade JYSK Italien det första District Manager Trainee-programmet (DMT) på huvudkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK väljer ansvarsfullt skogsbruk

18/03/2024 - JYSK deltar återigen i firandet av skogarna under FSC®-veckan 2024.

Lägg till kommentar

Kom ihåg att vara trevlig :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office