Skip to main content

Öppningsfest hos JYSK fem gånger om

Datum: 22/06/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategori: Expansion

Det är full fart på öppningen av nya JYSK-butiker runt om i världen. Torsdagen den 31 maj bjöd på hela fem stycken.

Alla invånare i Budapest i Ungern, Kiev i Ukraina, Malacky i Slovakien, Västberga i Sverige och Bistrița i Rumänien kunde den 31 maj fira öppningen av en ny lokal JYSK-butik.

JYSK öppnar över 120 nya butiker varje år, men den 31 maj 2018 var ändå något speciellt för JYSK Nordic, eftersom hela fem butiker öppnades samma dag i fem olika länder.

– Vi är vana att öppna många butiker, men det är ändå lite speciellt att vi öppnar upp så många butiker på en och samma dag. Det är bara möjligt eftersom det är en del av vårt DNA att expandera och öppna nya butiker. JYSKs medarbetare vet precis vad de ska göra för att se till att kunderna får en bra upplevelse både på öppningsdagen och därefter, säger Mikael Nielsen, Executive Vice President, Retail på JYSK Nordic.

Totalt 2616 butiker

I och med öppningen av de fem nya butikerna har JYSK Group totalt 2616 butiker runt om i världen, och många fler är på väg.

– Det går riktigt bra för JYSK, och vi har flera nya butiker som ska öppna under de kommande månaderna. Därför kan man på sätt och vis säga att fem butiksöppningar på en dag bara är ännu en vanlig dag på jobbet. Men när man tänker på den stora insats som varje öppning kräver av mina kollegor tycker jag ändå att det är något vi kan vara stolta över, säger Mikael Nielsen.

Han har precis kommit hem efter ett besök på Irland, som är nästa land där JYSK Nordic börjar att öppna nya butiker.

HU
Budapest i Ungern

UA
Kiev i Ukraina

SK
Malacky i Slovakien

SE
Västberga i Sverige

RO
Bistrița i Rumänien

Latest news

Emil Östlin is new Logistics Director at JYSK DCN

Emil är ny logistikchef för DCN

22/04/2024 - Efter 10 år som Operations Manager på JYSKs distributionscenter i Nässjö, DCN, har Emil Östlin tagit sig ann en ny roll. Sedan förste april är han ny Logistics Director för distributionscentret.

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden runt: JYSK väljer FSC, trädgårdsevent i Spanien och en ny fruktträdgård i Kroatien

19/04/2024 - Då och då samlar vi de senaste händelserna och aktiviteterna från några av JYSK-länderna. Kolla in det senaste här.

Germany

JYSK firar två födelsedagar på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK funnits i 45 år och samtidigt firar JYSK Tyskland 40-årsjubileum.

Lägg till kommentar

Kom ihåg att vara trevlig :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office