Skip to main content
JYSK Hungary Best Employer

JYSK vinner pris som bästa arbetsgivare i Ungern

Datum: 10/11/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategori: Awards , Careers & HR

Den 26 oktober utsågs JYSK till Ungerns bästa arbetsgivare av AON Hewitt.

JYSK Ungern bästa arbetsgivare
Från vänster: Sándor Horváth, Retail Manager; Ágnes Nyeste, HR Business Partner; Rita Veres, European Practice Lead på AON Hewitt; och Sándor Szimeiszter, Country Manager vid JYSK Ungern.


JYSKs medarbetare i Ungern kan nu officiellt säga att de jobbar hos landets bästa arbetsgivare.

Baserat på en undersökning utförd av det internationella konsultföretaget AON Hewitt som inkluderade 95 företag och totalt 5 000 inkomna svar utsågs JYSK till Ungerns bästa arbetsgivare 2017 den 26 oktober.

Det prestigefyllda priset överlämnades till Sándor Szimeiszter, Country Manager för JYSK Ungern, under en gala på Akvárium Klub i Budapest, den ungerska huvudstaden.

– Våra JYSK-kollegor uttryckte ett klart större engagemang än genomsnittligt, och tack vare dem fick vi priset som bästa arbetsgivare. En bra arbetsplats är ingenting vi har åstadkommit, det är någonting vi helt enkelt är, eftersom det är kärnan i vårt arbetssätt, säger Sándor.

Skapa engagemang hos medarbetarna

På galan åtföljdes Ungerns Country Manager av Sándor Horváth, Retail Manager; Endre Lipkovics, Social Media & Digital Coordinator; Imre Kádár, HR Manager; och Ágnes Nyeste, HR Business Partner.

Ágnes kom till JYSK för ett år sedan, och sedan dess har hon varit en drivkraft för samarbetet med AON Hewitt i strävan efter att få information om vad medarbetarna i Ungern tycker om JYSK som arbetsgivare.

– Det är viktigt att veta var vi står i jämförelse med konkurrenterna, så i maj skickade vi ut en undersökning till alla medarbetare för att få veta vad de tycker om JYSK Ungern. Vi lade ned mycket energi på att alla skulle vara med, eftersom vi var verkligt angelägna om att få veta hur vi ligger till, förklarar Ágnes.

Selfie av JYSK Ungern
JYSK Ungern-teamet firar med en selfie.

Priset ska firas till våren

Från estraden på Akvárium Klub meddelades resultaten av undersökningarna vid de olika företagen med JYSK som segrare.

– För att vara ärlig tror jag att vi var lite nervösa allihop, ingen av oss är direkt van vid att stå på en sådan här stor scen. Men jag är enormt stolt över resultatet och stolt över att arbeta hos Ungerns bästa arbetsgivare. Jag vet att mina kollegor känner detsamma, säger Ágnes.

Segern kommer att firas inom hela den ungerska JYSK-organisationen under våren 2018.

Latest news

Emil Östlin is new Logistics Director at JYSK DCN

Emil är ny logistikchef för DCN

22/04/2024 - Efter 10 år som Operations Manager på JYSKs distributionscenter i Nässjö, DCN, har Emil Östlin tagit sig ann en ny roll. Sedan förste april är han ny Logistics Director för distributionscentret.

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden runt: JYSK väljer FSC, trädgårdsevent i Spanien och en ny fruktträdgård i Kroatien

19/04/2024 - Då och då samlar vi de senaste händelserna och aktiviteterna från några av JYSK-länderna. Kolla in det senaste här.

Germany

JYSK firar två födelsedagar på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK funnits i 45 år och samtidigt firar JYSK Tyskland 40-årsjubileum.

Lägg till kommentar

Kom ihåg att vara trevlig :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office