Skip to main content
DCN

JYSK imponerar på svensk minister

Datum: 13/03/2018

Author: Sandra Martinsson, Communications Manager, JYSK Sverige

Kategori: Careers & HR , Logistics

På JYSK centrallager i Nässjö, Sverige, jobbar företaget tillsammans med utbildningen Industri SFI för att rekrytera nya medarbetare.

Minister visits DCN
Från vänster: Mahmoud Hamid (SFI-medarbetare), Emil Östlin (Produktionschef), Anna Ekström (Gymnasie och kunskapslyftsminister).


När den svenska gymnasie- och kunskapsministern Anna Ekström besökte lagret i förra veckan imponerades hon av hur JYSK och kommunen samarbetar för att få fler nyanlända i arbete.

- Jag är väldigt imponerad över det jag ser här i Nässjö, på vilket bra sätt arbetsgivare tillsammans med kommunen lyckats med Industri SFI, sa ministern till Smålands tidningen.

I ungefär tre år har JYSK samarbetat med Nässjökommun  för att rekrytera personal via Industri SFI, ett samverkansprojekt för att hjälpa nyanlända att komma in i samhället snabbare.

- Fram till idag har vi anställt 22 medarbetare genom det här samverkansprojektet berättar Emil Östlin som är produktionsansvarig på centrallagret i Nässjö.

Latest news

Aleš Kisý

Tjecken Aleš Kisý gör sig redo för sitt sjätte Paralympics

27/03/2024 - Med 5 månader kvar till starten av de paralympiska spelen i Paris förbereder sig Aleš Kisý, en tjeckisk paralympisk medaljör, för sitt sjätte paralympiska spel.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italien satsar på medarbetarutveckling

19/03/2024 - Den 26 februari lanserade JYSK Italien det första District Manager Trainee-programmet (DMT) på huvudkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK väljer ansvarsfullt skogsbruk

18/03/2024 - JYSK deltar återigen i firandet av skogarna under FSC®-veckan 2024.

Lägg till kommentar

Kom ihåg att vara trevlig :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office