Skip to main content
Norway photo

Julhälsningar från JYSK 2018

Datum: 20/12/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategori: People

2018 går mot sitt slut och vi vill därför passa på att önska alla en god jul och ett gott nytt år med julhälsningar från JYSK-kollegor runt om i världen – på deras egna språk.

Året som gått har varit spännande. Mycket viktigt har hänt och milstolpar har nåtts.

Vi har bland annat presenterat ännu ett rekordstort bokslut, många nya butiker har öppnats och två nya länder, Dubai (en del av Förenade Arabemiraten) och Thailand, har lagts till på JYSKs världskarta.

Även 2019 kommer att föra med sig många nya äventyr att se fram emot. Först och främst ska JYSK fira 40-årsjubileum i samband med öppnandet av de första butikerna på Irland. Men innan vi kommer så långt vill vi gärna tacka er alla för era insatser under året. Vi skulle inte ha kunnat nå de här målen utan våra engagerade JYSK-medarbetare.

Vi hoppas att du kommer att gilla filmen här nedan med alla kreativa hälsningar, och att du får en fantastisk jul med familj och vänner.

Latest news

Aleš Kisý

Tjecken Aleš Kisý gör sig redo för sitt sjätte Paralympics

27/03/2024 - Med 5 månader kvar till starten av de paralympiska spelen i Paris förbereder sig Aleš Kisý, en tjeckisk paralympisk medaljör, för sitt sjätte paralympiska spel.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italien satsar på medarbetarutveckling

19/03/2024 - Den 26 februari lanserade JYSK Italien det första District Manager Trainee-programmet (DMT) på huvudkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK väljer ansvarsfullt skogsbruk

18/03/2024 - JYSK deltar återigen i firandet av skogarna under FSC®-veckan 2024.

Lägg till kommentar

Kom ihåg att vara trevlig :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office