Skip to main content

Journalister och bloggare fick uppleva nya JYSK-trender

Datum: 07/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategori: People , Product Assortment

Måndagen den 27 augusti presenterade JYSK nya trender för en utvald grupp på Hotel Ferdinand i Århus, Danmark.

Rikke Blæsild
Rikke Blæsild, Range & Design Manager, gav gästerna en guidad tur runt de olika lägenheterna.

Här bjöds på kaffe, små godsaker på fat och iskall champagne när en grupp särskilt utvalda journalister och bloggare hälsades välkomna till ett trendevent på Hotel Ferdinand i Århus måndagen den 27 augusti.

Eventet var det första i sitt slag i Danmark, och gästerna fick chansen att uppleva JYSKs tre nya trender – Human Nature, Creative Mind och The Thinker – men också två av förra säsongens trender i de totalt fem små hotellägenheterna.

Efter ett kort inledningsanförande bjöd Rikke Blæsild, Range & Design Manager, gästerna på en guidad rundtur i lägenheterna som var och en har formgetts och inretts enligt en unik trend.

– Det var helt fantastiskt att få chans att visa gästerna runt i lägenheterna som de tog väldigt väl emot allihop. Det som fungerade extra bra var att de hade möjlighet att röra produkterna och själva använda dem. Gästerna blev liksom en del av själva upplevelsen, och det visade sig också i det stora engagemang de visade under hela eventet, säger Rikke.

En lärorik framgång

Efter rundturen fick gästerna möjlighet att gå på upptäcktsfärd i lägenheterna på egen hand, och hade också möjlighet att ställa frågor till representanterna från JYSK och ta bilder till sina medier och bloggar.

– Man tog massor av bilder och sände också livevideo på Instagram. Totalt nådde enbart bloggarna ut till över 400.000 följare, och det innebär väldigt bra publicitet för JYSK som når människor som är intresserade av heminredning, säger Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager.

JYSK på Hotel Ferdinand

JYSK har inrett fem små lägenheter på Hotel Ferdinand i Århus, Danmark.

Lägenheterna hyrs ut till alla intresserade och kan bokas på hotelferdinand.dk.

Utöver positiv publicitet fick teamet bakom dagens event också med sig mängder av praktisk erfarenhet från hotellet som de nu kan dela med sig av till kollegor i andra länder och utnyttja vid framtida events.

– Eventet blev både lärorikt och framgångsrikt. När vi förberedde oss inför dagens besök visste vi inte riktigt vad vi kunde förvänta oss eftersom det var första gången vi provade på detta i Danmark. Men vi har verkligen fått mersmak, så det här blir definitivt inte sista gången vi gör något liknande i Danmark, säger Martin.


Nedan kan du se en video från eventet:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden runt: JYSK väljer FSC, trädgårdsevent i Spanien och en ny fruktträdgård i Kroatien

19/04/2024 - Då och då samlar vi de senaste händelserna och aktiviteterna från några av JYSK-länderna. Kolla in det senaste här.

Germany

JYSK firar två födelsedagar på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK funnits i 45 år och samtidigt firar JYSK Tyskland 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Tjecken Aleš Kisý gör sig redo för sitt sjätte Paralympics

27/03/2024 - Med 5 månader kvar till starten av de paralympiska spelen i Paris förbereder sig Aleš Kisý, en tjeckisk paralympisk medaljör, för sitt sjätte paralympiska spel.

Lägg till kommentar

Kom ihåg att vara trevlig :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office