Skip to main content

INSAMLING FRÅN LÄNDERNA: SPORT, SPEL OCH SEGER

Datum: 19/10/2018

Av: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategori: People

Då och då tittar vi närmare på aktuella evenemang och aktiviteter i några av JYSK Nordic-länderna. Läs mer om dem här.

Polen

Roundup

Det blev JYSK som gick segrande ur fotbollsturneringen ”3 Great Ones from Central Poland” som anordnades av JYSK; IKEA och Kaufland för deras många lagermedarbetare i Polen. På planen i Łękińsk nära Radomsko pågick kampen in i det sista tills JYSK-laget slutligen kunde jubla över att stå som totalsegrare i turneringen.

Finland

Alla medarbetare var medbjudna till JYSK Awards 2018 i Tammerfors i Finland. För att alla skulle kunna delta i festligheterna var butikerna stängda dagen efter festen.

Irland

roundup

Förberedelserna för den första butiksöppningen på Irland i april är i full gång, och nu har de första nya JYSK-kollegorna anställts. På bilden ses från vänster: Jenny Johnston, Sales & Marketing Manager; Karen Østergaard, Retail Operational Manager; Roni Tuominen, Head of Retail och Kateryna Babenko, Regional HR Manager Nordic.

Storbritannien

Roundup

Nyligen deltog alla medarbetare i Storbritannien i JYSK Games. Mixade lag från hela landet kämpade mot varandra i en rad fysiska utmaningar så som bågskytte, yxkastning och mänsklig fussball.

Danmark

roundup

Traditionsenligt deltog JYSK-medarbetare från huvudkontoret i den årliga DHL-stafetten i Århus. 110 JYSK-kollegor, fördelade på 19 löparlag och tre gånglag, kämpade sig fram längs den fem kilometer långa, kuperade banan runt Mindeparken.

Ungern

Roundup

Store Manager Nikoletta Raschné Ferenc och hennes team från Eger-butiken åstadkom fina resultat under föregående räkenskapsår, och deras butik blev därmed en av Ungerns tio bästa JYSK-butiker. De tio bästa Store Managers vann en firmabil i ett år, och detta firades ordentligt tillsammans med kollegorna.

DELA DIN HISTORIA

Du är alltid välkommen att skicka din idé till en historia till GOJYSK@JYSK.com.

 

Latest news

Animal welfare - down and feathers

JYSK accepterar inte djurplågeri

18/01/2019 - Genom ett samarbete med The International Down and Feather Laboratory säkrar JYSK att dun och fjädrar inte plockas från levande fåglar.

Några av alla elever som examinerats från JYSK Sveriges butikschefsutbidning.

JYSKs butikschefsutbildning firar fem år

16/01/2019 - JYSKs butikschefsutbildning jubilerar och firar att exakt 100 certifierade butikschefer examinerats från utbildningen de senaste 5 åren.

Torben Ladefoged Gjørret

Ny monteringsvideo fokuserar på de avgörande detaljerna

14/01/2019 - Det är mycket viktigt att butikerna bygger och justerar alla möbler på rätt sätt för att kunderna ska få en god upplevelse hos JYSK.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office