Skip to main content
fedw

Insamling från länderna: Afterski, nytt kontor och Black Friday

Datum: 14/12/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategori: People

Då och då tittar vi närmare på aktuella evenemang och aktiviteter i några av JYSK Nordic-länderna. Läs mer om dem här.

Ukraina

Rumänien

JYSK-butiken i Poltava, Ukraina, hade som mål att inte gå miste om en enda potentiell kund under Black Friday. Därför hyrde butiksteamet en elbuss, prydde den med Black Friday-attiraljer, placerade en maskot i bussen och körde sedan runt i staden för att plocka upp människor som ville få skjuts till JYSK.

I elbussen skapade energisk musik och den glädjesprudlande konferencieren god stämning för kunderna som också underhölls av JYSK-personalen som dessutom anordnade flera tävlingar. Kunderna fick höra historien bakom JYSK och om det stora sortimentet i butiken.

Irland/Storbritannien

Rumänien

Nya Store Managers i Irland gjorde ett lärorikt besök hos kollegorna i Storbritannien där de fick utbildning och förberedde sig för öppningen i Irland i april. Här fick de bland annat besöka den första 3.0-butiken i Storbritannien som finns i Doncaster.

Från vänster: Slobodanka Subic, Maria Sirotkina och Evan Walsh, tre av fyra nya Store Managers i Irland. (Den fjärde Store Managern i Irland är Mads Degn.)

Danmark

Rumänien
Lars Larsen, JYSKs grundare, gratulerar butiken i Odense som vann den eftertraktade titeln som Årets butik.


Musik, priser och en riktig brakfest stod på programmet då ungefär 1 600 JYSK-kollegor från hela Danmark samlades i Odense för den årliga medarbetarfesten i november. Afterski-tema gällde för kvällen, och därför blev det allsång och dans på borden i dunjackor och skidunderställ.

Rumänien

Rumänien

I november besökte Alex Bratu, Country Manager i Rumänien och Bulgarien, Stănisești i Rumänien som ingår i UNICEFs kommunbaserade pilotprogram för barn.

Här fick han träffa barnen som är med i programmet samt de ansvariga för projektet. Dessutom fick han träffa två familjer som fått hjälp genom programmet. JYSK Rumänien har stöttat UNICEFs program sedan 2017.

FinlandRumänien

Pensionsförsäkringsbolaget Ilmarinen har bland 68 000 företag valt JYSK som en av fem finalister som erbjuder sina medarbetare den bästa välfärden i Finland.

Kriterierna för finalisterna var att de skulle ha uppnått bra resultat för medarbetarnas totala välfärd, utfört ett systematiskt och hållbart arbete för att reducera sjukfrånvaron och förbättra medarbetarnas arbetsförmåga.

På bilden syns HR Manager i Finland, Leena Saario, och Country Manager i Finland, Ville Velin, som tog emot priset för JYSKs arbete.

Ukraina

JYSK i Ukraina har fått ett nytt huvudkontor i skandinavisk design baserat på JYSKs produkter.

Tanken bakom det nya huvudkontoret är att skapa ett rum präglat av den skandinaviska filosofin så att medarbetarna får närmare kontakt med den danska stilen och dess rötter. Stilen har kopplingar till JYSKs nya trender: The Thinker, Human Nature och Creative Mind.

Du kan se huvudkontoret i bildgalleriet nedan:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden runt: JYSK väljer FSC, trädgårdsevent i Spanien och en ny fruktträdgård i Kroatien

19/04/2024 - Då och då samlar vi de senaste händelserna och aktiviteterna från några av JYSK-länderna. Kolla in det senaste här.

Germany

JYSK firar två födelsedagar på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK funnits i 45 år och samtidigt firar JYSK Tyskland 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Tjecken Aleš Kisý gör sig redo för sitt sjätte Paralympics

27/03/2024 - Med 5 månader kvar till starten av de paralympiska spelen i Paris förbereder sig Aleš Kisý, en tjeckisk paralympisk medaljör, för sitt sjätte paralympiska spel.

Lägg till kommentar

Kom ihåg att vara trevlig :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office