Skip to main content

En vecka med … Tomáš Ruprecht från Tjeckien

Datum: 06/07/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategori: People

Säljchefen Tomáš Ruprecht från Tjeckien har valt att dela med sig av en vecka i sitt liv genom bilder och korta beskrivningar. Tomáš arbetar i en butik i Brno - Vinohrady. 

måndag

Måndag

måndag

Varje morgon ställer vi ut trädgårdsmöblerna framför butiken. På det sättet kan även kunder som inte har planerat att besöka butiken se våra bra erbjudanden. På så vis kan vi göra potentiella kunder till köpande kunder.  

tisdag

Tisdag

Varje tisdag får vi varor levererade från distributionscentralen i Radomsko. När butikens logistikansvarige har tagit emot alla varor hjälper jag till med att packa upp dem och fördela dem på vagnar.

onsdag

Onsdag

Onsdag

Att gå runt och sätta upp prisskyltar på varorna är inte direkt en av mina favorituppgifter. Men det hjälper mig att få en överblick över var varje vara finns. På så sätt blir det lättare för mig att hjälpa en kund som letar efter en specifik vara i butiken.

torsdag

Torsdag

Torsdag

Torsdag är den dag då vi får en ny kampanj. Innan vi öppnar butiken kollar vi upp det nya erbjudandet i kassan och vilka produkter som ingår i den nya kampanjen. Dagens erbjudande i kassan är solcellslampan JAKTFALK.

fredag

Fredag

Fredag

Jag jobbar helg, så i dag är min lediga dag. Tillsammans med mina kompisar besöker jag gatufesten MINSKÁ OPEN i centrala Brno. Det är tredje gången festen anordnas och det man firar är att gatan har byggts om. Härliga människor från hela stan samlade i hjärtat av Europa.

lördag

Lördag

Lördag

Det är alltid trevligt att göra det där lilla extra för kunderna. I dag erbjöd jag en kund som bor 150 meter från vår butik att personligen leverera de varor hon hade köpt till hennes hem.

söndag

Söndag

Det är kul att vi har så varierande arbetsuppgifter. Just nu håller vi på att bygga om butikens lagerlokal. Jag hjälper byggteamet att riva en vägg. Det är roligt, men naturligtvis är det ännu roligare att riva väggar mellan kunderna och oss genom att vi är schyssta och ärliga. Det lönar sig.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden runt: JYSK väljer FSC, trädgårdsevent i Spanien och en ny fruktträdgård i Kroatien

19/04/2024 - Då och då samlar vi de senaste händelserna och aktiviteterna från några av JYSK-länderna. Kolla in det senaste här.

Germany

JYSK firar två födelsedagar på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK funnits i 45 år och samtidigt firar JYSK Tyskland 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Tjecken Aleš Kisý gör sig redo för sitt sjätte Paralympics

27/03/2024 - Med 5 månader kvar till starten av de paralympiska spelen i Paris förbereder sig Aleš Kisý, en tjeckisk paralympisk medaljör, för sitt sjätte paralympiska spel.

Lägg till kommentar

Kom ihåg att vara trevlig :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office