Skip to main content
JYSK cars

Det regnar bilar

Datum: 16/10/2017

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategori: Careers & HR , Sales Growth

Ett antal Store Managers i Ungern, Serbien, Kroatien, Slovenien, Bosnien-Herzegovina och Danmark belönades med tjänstebilar för sina goda resultat under räkenskapsåret 2016/17.

Kalendern visar 19 september, men solen lyser med sin frånvaro över Zagreb, Kroatiens huvudstad, där regnet faller tungt och det är inte många människor som rör sig på gatan utanför Hotel Aristos.

Inne på hotellet däremot är den stora salen fylld av ljus och rörelse, för där har Store Managers från Kroatien, Serbien, Slovenien och Bosnien-Hercegovina samlats för att fira sina goda resultat under räkenskapsåret 2016/17 och ge det nya året en bra start.

Stämningen är hög: människor skrattar och pratar, och när mötet inleds med en musikvideo där ledningsgruppen agerar både musiker och sångare får dagen en riktigt bra början.

– Det är viktigt att kunna kombinera hårt arbete med att ha roligt, förklarar Vesna Kukic-Loncaric, Country Manager vid JYSK West Balkan.

Men det handlar också om att fira de bra resultaten, och i år innebär det en extra bonus i form av tjänstebilar till de elva Store Managers som har lyckats bäst under det nyligen avslutade räkenskapsåret.

JYSK cars in Hungary
Även i Ungern delades det ut JYSK-bilar till de Store Managers som åstadkommit de bästa resultaten.

Glada ögon

Bilbonusen är en fullständig överraskning och uppståndelsen är stor när den första JYSK-bilen rullar in i konferenslokalen där Store Manager Tomislav Ilija från Zagreb blir den förste att få nycklarna till en spritt ny tjänstebil i handen.

Detta var inget Tomislav Ilija hade väntat sig, och han kämpar mot tårarna när Vesna Kukic-Loncaric och Mikael Nielsen, Executive Vice President, ger honom bilnycklarna.

– Det är fantastiskt att få vara med här i Zagreb och uppleva stämningen och se glimten i ögat hos alla deltagare. Detta är precis vad JYSK handlar om, säger Mikael Nielsen.

Allt började i Rumänien

Den här gången är det inte bara på Balkan som Store Managers får en trevlig överraskning i form av en tjänstebil.

Rumänien var det första landet som började dela ut denna typ av bonus när fyra JYSKa talanger fick en tjänstebil i oktober 2016, och 2017 fick de bästa Store Managers i Ungern och Danmark också tjänstebilar.

– Det var ett rumänskt initiativ som blivit väldigt lyckat, och som mottogs oerhört väl av medarbetarna, så jag är givetvis glad över att se att idén har spritt sig till andra länder, säger Alex Bratu, Country Manager för Rumänien och Bulgarien.

Sanningen i detta bekräftas snabbt genom en titt på de lyckliga ansiktena hos de som är samlade i Zagreb.

Här finns ingen som surar över att regnet vräker ned i det normalt så soliga Zagreb. Inomhus regnar det nämligen bilar.

Här kan du se videoklipp från utdelningen av bilar i Ungern och Danmark:

Latest news

Aleš Kisý

Tjecken Aleš Kisý gör sig redo för sitt sjätte Paralympics

27/03/2024 - Med 5 månader kvar till starten av de paralympiska spelen i Paris förbereder sig Aleš Kisý, en tjeckisk paralympisk medaljör, för sitt sjätte paralympiska spel.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italien satsar på medarbetarutveckling

19/03/2024 - Den 26 februari lanserade JYSK Italien det första District Manager Trainee-programmet (DMT) på huvudkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK väljer ansvarsfullt skogsbruk

18/03/2024 - JYSK deltar återigen i firandet av skogarna under FSC®-veckan 2024.

Lägg till kommentar

Kom ihåg att vara trevlig :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office