Skip to main content
Norway photo

Novogodišnja i božićna čestitka iz JYSKa u 2018. godini

Датум: 20/12/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: People

Kako se 2018. godina približava kraju, putem novogodišnje i božićne čestitke kolega iz JYSKa iz celog sveta – na njihovom jeziku – želeli bismo svima da poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike.

Protekla godina je bila uzbudljiva u JYSKu, u kome su se dogodile mnoge aktivnosti i važna postignuća.

Navešćemo samo nekoliko, objavili smo još jedne rekordne rezultate poslovanja, otvorile su se brojne nove prodavnice, a dve nove zemlje, Dubai (UAE) i Tajland, dodate su na mapu JYSKa.

U 2019. godini takođe nas očekuju mnoge nove avanture kojima se svi radujemo. Na primer, JYSK će proslaviti 40. godišnjicu postojanja proširenjem u Irsku. Ali pre toga, želimo da se svima zahvalimo za veliki trud uložen ove godine. Ne bismo mogli da ostvarimo ove ciljeve bez naših posvećenih kolega iz JYSKa.

Nadamo se da ćete uživati u video snimku u nastavku koji sadrži mnogo kreativnih čestitki i da ćete lepo proslaviti Novu godinu/Božić sa svojom porodicom i prijateljima!

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office