Skip to main content
#GOJYSK hero

#GOJYSK otkriva šta se događa iza scene

Датум: 18/02/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: People

Od pokretanja oznake #GOJYSK, kolege iz JYSK Nordic su podelili više od 1800 objava širom sveta i time svima dali šansu da otkriju šta se događa iza scene.

Simon
Simon Holm, Store Manager Trainee (menadžer prodavnice na obuci) u JYSK DK.

Prošle godine, oznaka #GOJYSK na društvenoj mreži Instagram je uvedena kao novi način za deljenje slika iz svakodnevnog života u kompaniji JYSK Nordic preko fotografija i kratkih video snimaka.

Simon Holm, koji je Store Manager Trainee u gradu Ringkobing u Zapadnom Jilandu u Danskoj, jedan je od zaposlenih koji koristi heštag kada objavljuje slike iz svakodnevnog života u JYSKu.

„Često koristim heštag kada uradimo nešto specijalno na poslu ili kada organizujemo društvene događaje. To je jedan od načina da se pokaže kako je JYSK odlično radno mesto“, kaže Simon.

Na primer, Simon je podelio svoju radost i objavio fotografiju na dan kada je dobio poruku da je prihvaćen u program obuke za Store Manager Trainee.

„I sam pratim heštag i mislim da je zabavno i inspirativno da vidim kako moje kolege obavljaju neke stvari drugačije u drugim zemljama“, kaže Simon.

Pogled iza scene

David Ashton, koji je Country Manager (menadžer za zemlju) u JYSK UK, veoma je aktivan na društvenoj mreži Instagram. Objavljuje slike uz heštag #GOJYSK da bi podelio na ovoj društvenoj mreži šta se događa iza scene.

„Volim da podelim sa drugima šta radim na poslu kao Country Manager jer je to JYSK kultura za mene – nema prepreka zbog hijerarhije. Većina naših kolega radi u prodavnicama i ne vide, na primer, kada posetimo novu potencijalnu lokaciju, putujemo na sastanke ili pripremamo otvaranje nove prodavnice“, kaže David.

David
David Ashton, Country Manager JYSK UK.

David veruje da #GOJYSK podržava JYSK kulturu i ohrabruje svoje kolege da koriste heštag.

„Dobio sam mnogo ideja za JYSK UK samo gledajući šta se događa na drugim mestima u JYSK svetu. Takođe volim da vidim ličnu stranu ljudi koji rade u JYSKu. Objavljivanjem fotografija sa heštagom #GOJYSK pokazujem svojim kolegama da sam više od Country Manager. Volim na primer i da odem u teretanu, da pešačim i putujem“, kaže David.

Ponosni na JYSK

Fotografije sa heštagom #GOJYSK se objavljuju na ličnim Instagram profilima zaposlenih. To znači da kada JYSK kolege koriste heštag, ne samo da to omogućava drugim kolegama da vide fotografije već i njihovi prijatelji i porodica u privatnoj mreži vide fotografije.

„Veoma sam ponosan što radim u JYSKu i ponosan sam na svoje kolege. Volim da delim fotografije naših timova dok zadovoljno rade svoj posao. Kao i kada se uzbudim zbog novog artikla koji smo dodali u asortiman – šta tu nema da se voli. Želim da moji prijatelji, porodica i kontakti vide koliko je dobro raditi u JYSKu“, kaže David.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office