Skip to main content
Norway photo

Urări de Crăciun de la JYSK 2018

Data: 20/12/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Categorie: People

Pe măsură ce anul 2018 se apropie de sfârșit, dorim să le urăm tuturor Crăciun și An Nou Fericit, cu urări de sărbători de la colegii JYSK din întreaga lume - în propria lor limbă.

Anul trecut a fost unul extraordinar la JYSK, unde s-au desfășurat multe activități și au fost atinse obiective.

Ca să enumerăm doar câteva, am anunțat încă un rezultat financiar record, au fost deschise multe magazine noi și două noi țări, Dubai (EAU) și Thailanda, au fost adăugate pe harta JYSK.

2019 ne întâmpină cu multe aventuri noi pe care cu toții le așteptăm cu nerăbdare. În primul rând, JYSK va sărbători cea de-a 40-a aniversare a exdinderii sale în Irlanda. Dar înainte de asta, am dori să mulțumim tuturor pentru eforturile extraordinare din acest an. Nu am putea atinge aceste obiective fără colegii noștri dedicați de la JYSK.

Sperăm că vă va plăcea materialul video de mai jos cu multe urări creative și vă dorim să petreceți un Crăciun fantastic împreună cu familia și prietenii!

Latest news

Emil Östlin is new Logistics Director at JYSK DCN

Emil a devenit Logistics Director

22/04/2024 - După 10 ani în calitate de Operations Manager pentru centrul de distribuție al JYSK din Nässjö, DCN, Emil Östlin și-a asumat un nou rol.

JYSKs orchard in Croatia is open

În jurul lumii: JYSK alege FSC, eveniment de grădină în Spania și o nouă livadă în Croația

19/04/2024 - Din când în când, facem o scurtă trecere în revistă a evenimentelor și activităților recente din țările JYSK. Consultați cele mai recente aici.

Deputy Store Managers meeting

Întâlnire comună a tuturor Store Managerilor și Deputy Store Managerilor

15/04/2024 - Tradiționala întâlnire a Store Managerilor JYSK a avut loc în martie. Pentru prima dată, la întâlnire au participat și toți Deputy Store Managerii.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office