Skip to main content

Un zâmbet polonez pentru clienții greci

Data: 13/11/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Categorie: Careers & HR , People

Când Marzena Dedek și soțul ei grec s-au mutat din Polonia în Grecia, ea a contactat rapid JYSK Grecia pentru a afla despre oportunitățile de angajare Acum lucrează în magazinul JYSK din Gerakas, Atena.

Clienții care vizitează magazinul JYSK din Gerakas, Atena, sunt întâmpinați mereu cu un zâmbet când intră în magazin. Și adesea acest zâmbet este oferit de Marzena Dedek, în vârstă de 41 de ani.

Marzena Dedek
Marzena Dedek (dreapta) la locul de muncă în magazinul JYSK.

Este din Polonia, dar locuiește în Grecia și este capabilă să-i servească pe clienți, vorbind fluent limba greacă.

„M-am mutat în Grecia în 2003, deoarece soțul meu este din Grecia. În 2013 am revenit în Polonia și am început să lucrez pentru JYSK în Radomsko. Am fost foarte fericită să lucrez pentru JYSK și mulțumită de locul meu de muncă din Radomsko, așa că, atunci când familia noastră a decis să se întoarcă în Grecia, am contactat actualul Retail Manager de la JYSK Grecia, George Tsironis, pentru a afla dacă este posibil să obțin un loc de muncă la JYSK Grecia”, explică Marzena

Cultură puternică

Din fericire, după ce a participat la cursurile de formare în magazinul din Elliniko, Marzena a fost mutată la magazinul JYSK din Gerakas în ianuarie 2018, unde a făcut parte din echipa care pregătea magazinul pentru a-l deschide pe 8 februarie.

„Sunt foarte fericită că lucrez aici. Fac parte dintr-o echipă dedicată prestării celor mai bune servicii pentru clienții noștri. Chiar îmi place cultura de la JYSK și sunt fericită că este foarte asemănătoare în Polonia și în Grecia, în ciuda faptului că există o diferență foarte mare între poporul polonez și poporul grec în general”, explică Marzena și continuă:

„Primul lucru care îmi vine în minte atunci când mă gândesc la polonezi este cât de politicoși și atenți sunt. Dar se îngrijorează foarte mult, de asemenea. În Grecia, îmi place faptul că a fi prietenos și a zâmbi este un mod de viață”.

Și dacă este adevărat, Marzena a găsit exact locul potrivit de a primi clienții în Gerakas cu un zâmbet mare în fiecare zi.

Latest news

Emil Östlin is new Logistics Director at JYSK DCN

Emil a devenit Logistics Director

22/04/2024 - După 10 ani în calitate de Operations Manager pentru centrul de distribuție al JYSK din Nässjö, DCN, Emil Östlin și-a asumat un nou rol.

JYSKs orchard in Croatia is open

În jurul lumii: JYSK alege FSC, eveniment de grădină în Spania și o nouă livadă în Croația

19/04/2024 - Din când în când, facem o scurtă trecere în revistă a evenimentelor și activităților recente din țările JYSK. Consultați cele mai recente aici.

Deputy Store Managers meeting

Întâlnire comună a tuturor Store Managerilor și Deputy Store Managerilor

15/04/2024 - Tradiționala întâlnire a Store Managerilor JYSK a avut loc în martie. Pentru prima dată, la întâlnire au participat și toți Deputy Store Managerii.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office