Skip to main content
fedw

Sumar pe țări: Afterski, sediu nou și Black Friday

Data: 14/12/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Categorie: People

Din când în când, realizăm un sumar al evenimentelor și activităților recente din unele țări în care este prezent JYSK Nordic. Vedeți aici care sunt acestea.

Ucraina

România

Pentru Black Friday, magazinul JYSK din Poltava, Ucraina, a stabilit un obiectiv de a nu pierde niciun client potențial. Echipa magazinului aînchiriat un troleibuz urban, l-a decorat cu postere de Black Friday, au pus o „mascotă gâscă” înăuntru, și l-au condus prin oraș pentru a aduna pe toată lumea care dorea să meargă la magazinul JYSK.

În interiorul troleibuzului muzica energizantă și vorbele încurajatoare ale Sales Leader al magazinului au creat o energie grozavă pentru clienți. Colegii de la JYSK au desfășurat și câteva concursuri pentru clienți, astfel că aceștia au aflat mai multe despre istoria și sortimentul JYSK .

Irlanda/UK

România

Noii Store Managers pentru JYSK Irlanda s-au distrat de minune antrenându-se cu colegii lor din Marea Britanie pentru a se pregăti pentru deschiderea din luna aprilie. Aici vizitează primul magazin 3.0 din Doncaster.  De la stânga: Slobodanka Subic, Maria Sirotkina și Evan Walsh, care sunt trei din cei patru noi Store Manager din Irlanda. (Cel de-al patrulea Store Manager din Irlanda este Mads Degn.)

Danemarca

România
Lars Larsen, fondatorul JYSK, celebrează magazinul din Odense, Danemarca, care a câștigat titlul de Magazinul Anului în Danemarca.


1.600 de colegi din magazine, de la centrul de distribuție și de la sediul central din Danemarca s-au adunat în orașul Odense pentru a lua parte la petrecerea anuală a angajaților. Tema acestei nopți a fost afterski, ceea ce înseamnă că toți beau bere rece ca gheața și dansau pe mese în îmbrăcăminte de ski. Pentru a face posibilă participarea tuturor, toate magazinele daneze au fost închise în ziua de după petrecere.

România

România

În noiembrie, Alex Bratu, Country Manager pentru JYSK România & Bulgaria, a vizitat satul Stănișești, care face parte din programul pilot al UNICEF bazat pe Comunitate privind Serviciile pentru Copii.

S-a întâlnit cu copiii care beneficiază de acest program, a vizitat centrul de zi și școala și a cunoscut două familii care au primit sprijin în cadrul acestui program. JYSK România a susținut programul din 2017. 

FinlandaRomânia

Compania de asigurări de pensii, Ilmarinen, a selectat JYSK drept unul dintre cei cinci finaliști din 68.000 de companii pentru cele mai mari beneficii pentru angajați din Finlanda. Criteriile pentru finaliști au fost că au avut rezultate bune în ceea ce privește beneficiile angajaților, munca sistematică și persistentă de a reduce concediul medical și îmbunătățirea capacității de muncă a angajaților.

În imagine le vedeți pe Ville Velin, Country Manager în Finlanda și pe Leena Saario, HR Manager în Finlanda, care au primit recunoașterea activității JYSK.

Ucraina

Sediul central din Ucraina a fost reînnoit, asigurând un confort scandinav real pentru angajați - desigur, folosind sortimentul de produse JYSK.

Ideea principală din spatele noului sediu este crearea unei atmosfere scandinave, astfel încât angajații să se simtă legați de stilul și rădăcinile daneze ale companiei. Stilul este legat de noile tendințe ale JYSK: The Thinker, Human Nature și Creative Mind.

Puteți vedea imaginile noului sediu central în galeria de mai jos:

Latest news

Aleš Kisý

Cea de-a șasea Paralimpiadă

27/03/2024 - Mai sunt doar 5 luni până la începerea Jocurilor Paralimpice de la Paris, iar Aleš Kisý, medaliat paralimpic ceh, se pregătește pentru a șasea sa Paralimpiadă.

Taberele JYSK au început la Casa Bună din Nucșoara

Taberele JYSK au început la Casa Bună din Nucșoara

25/03/2024 - Asociația Casa Bună și JYSK continuă în 2024 organizarea Taberelor JYSK pentru copiii din familii defavorizate, din Ferentari, Jilava, Pojorâta și Nucșoara. În luna martie, până acum, 41 de copii au participat la taberele din Nucșoara.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investește în dezvoltarea angajaților

19/03/2024 - Pe 26 februarie, JYSK Italia a lansat primul program de dezvoltare pentru District Manager Trainee (DMT) la sediul central din Milano.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office