Skip to main content
First XL Store in Norway

Primul magazin XL se deschide în Norvegia: „Arată grozav”

Data: 12/10/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Categorie: Attractive Stores , Expansion , People

Bodø
Jeppe Halvorsen este Store Manager în noul magazin JYSK XL din Bodø, Norvegia.

Cafea, prăjituri și oferte ieftine au fost în meniu în septembrie, când JYSK a deschis primul magazin XL din Norvegia.

Ceasul arată 07:09 când o mașină intră în parcarea din fața magazinului JYSK. Roțile trec prin băltoacele imense înainte ca Store Manager-ul Jeppe Halvorsen să iasă din mașină. Jeppe și echipa lui sunt gata pentru deschiderea primului magazin XL din Norvegia.

Ochii lui Jeppe strălucesc în ziua ploioasă, chiar dacă nu pot ascunde o urmă de oboseală. Jeppe și echipa lui n-au dormit prea mult în ultimele săptămâni, în timpul pregătirilor pentru deschiderea noului lor magazin XL în Bodø în 27 septembrie.

„Am nevoie doar de o ceașcă de cafea și apoi vă pot arăta noul nostru magazin grozav. Arată fantastic și toți cei care au contribuit ca magazinul să fie gata astăzi au făcut o treabă fantastică”, spune Jeppe.

Bodø
Jim Arne Pettersen din Tromsø dă o mână de ajutor la ceremonia de deschidere din Bodø.

Ajutor din partea colegilor

În timp ce ploaia continuă să cadă, iar vântul șuieră afară, Jeppe și echipa lui așază ultima piesă de mobilier la locul ei în magazin. Chiar dacă vremea nu este optimă pentru o ceremonie de deschidere, ea nu poate să strice buna dispoziție a echipei din Bodø.

Personal suplimentar sosește din Suedia și din Norvegia pentru a ajuta la ceremonia de deschidere. Jim Arne Pettersen, care de obicei lucrează în magazinul din Tromsø, este una dintre cei care dau o mână de ajutor la deschidere.

„Este o mare realizare să iei parte la o asemenea deschidere. Sunt bucuroasă că pot ajuta. Am avut o colaborare strânsă în perioada în care am pregătit magazinul pentru această zi”, spune Jim Arne.

Un început ploios

Nici măcar optimismul debordant nu poate să înlăture norii întunecați de ploaie de pe cer, care se vor transforma într-o furtună cu grindină chiar înainte de deschiderea de la ora 9.

Doar câțiva clienți înfruntă vremea norvegiană pentru a fi primii la coadă, iar cei dintâi care sosesc par un pic nesiguri de decizia lor, cu apa picurându-le de pe haine.

„Asta înseamnă că avem șanse mai mari să profităm de numeroasele oferte grozave de la deschidere. Avem multe lucruri de cumpărat”, concluzionează Parshang, o femeie aflată printre primii la coadă, prezentă la deschidere împreună cu soțul ei și cu două prietene.

Bodø
Kenneth, Heida, Parshang și Shwana au fost primii clienți la ceremonia de deschidere.

„Astăzi am venit devreme, pentru că am fost la ceremonia de deschidere din Oslo, unde erau cozi mari. Totuși, vremea nu este deloc încurajatoare pentru o astfel de ceremonie de deschidere”, spune Parshang, înainte de-a se adăposti de ploaie în mașină.

Pe locuri, fiți gata, start

Înăuntru, într-un cadru mai uscat, angajații se adună pe măsură ce ora nouă se apropie. Jeppe pășește în față într-o atmosferă de nerăbdare. Discursul său răsună entuziast și este evident că toată lumea este gata pentru deschidere.

Și afară sunt mai mulți clienți, care privesc panglica galbenă care îi desparte de noul teren de vânătoare din magazin.

Pe locuri, fiți gata, start - Jeppe taie panglica galbenă, iar primul magazin XL din Norvegia este oficial deschis. Primii clienți intră în magazin, unde angajații sunt pregătiți cu cafea, prăjituri si coșuri de cumpărături.

JYSK trece la XL

  • Magazinele XL au un spațiu suplimentar de vânzări de minimum 250 metri pătrați pentru mobila exclusiv online.
  • Magazinul XL din Bodø este al treilea din lume. Celelalte două sunt în Polonia și România.
  • JYSK plănuiește să deschidă 20 de magazine XL în anul financiar 2018/19.

 

Bodø
Parshang, Shwana, Kenneth și Heida au fost foarte impresionate de noul magazin, dar și-ar fi dorit niște coșuri de cumpărături mai mari.

Coșuri de cumpărături prea mici

Razele de soare s-au luptat cu norii pe parcursul zilei. Tot mai mulți clienți intră în noul magazin dotat cu cafea și prăjituri.

Parshang, care a venit la magazin cu soțul ei și cu cele două prietene, a umplut două coșuri mari de cumpărături.

„M-a impresionat faptul că magazinul este grozav și mare. Cu siguranță nu este ultima dată când venim aici, deși coșurile de cumpărături sunt prea mici”, râde Parshang.

Bodø
Presa locală norvegiană a fost foarte interesată de deschidere, iar Store Manager-ul Jeppe Halvorsen a dat mai multe interviuri pe parcursul zilei.

În afară de clienți, și presa locală norvegiană a manifestat un mare interes pentru deschiderea magazinului. Prin urmare, Store Manager-ul este mulțumit de deschidere.

„Am așteptat deschiderea de mult timp și e minunat că ne-am putut primi clienții astăzi. Chiar dacă nu am atins vânzările dorite, am beneficiat de o mare acoperire media și toți clienții au fost foarte mulțumiți”, spune Jeppe.

Ceasul arată 20:30, iar soarele dispare încet în spatele pădurilor din Bodø. Jeppe și echipa din Bodø sunt obosiți. E timpul să meargă acasă și să doarmă puțin pentru a fi gata mâine pentru o nouă zi grozavă.

Urmăriți un videoclip de la ceremonia de deschidere:

Latest news

Aleš Kisý

Cea de-a șasea Paralimpiadă

27/03/2024 - Mai sunt doar 5 luni până la începerea Jocurilor Paralimpice de la Paris, iar Aleš Kisý, medaliat paralimpic ceh, se pregătește pentru a șasea sa Paralimpiadă.

Taberele JYSK au început la Casa Bună din Nucșoara

Taberele JYSK au început la Casa Bună din Nucșoara

25/03/2024 - Asociația Casa Bună și JYSK continuă în 2024 organizarea Taberelor JYSK pentru copiii din familii defavorizate, din Ferentari, Jilava, Pojorâta și Nucșoara. În luna martie, până acum, 41 de copii au participat la taberele din Nucșoara.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investește în dezvoltarea angajaților

19/03/2024 - Pe 26 februarie, JYSK Italia a lansat primul program de dezvoltare pentru District Manager Trainee (DMT) la sediul central din Milano.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office