Skip to main content

Jurnaliștii și bloggerii experimentează noi tendințe JYSK

Data: 07/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Categorie: People , Product Assortment

Luni, 27 august, JYSK a prezentat noile tendințe pentru un grup special de persoane la Hotelul Ferdinand din Aarhus, Danemarca..

Rikke blæsild
Rikke Blæsild, Range and Design Manager la JYSK, le-a prezentat invitațiilor diverse apartamente.

Jurnaliștilor și bloggerilor special selectați care au fost invitați la Hotelul Ferdinand din Aarhus la un nou eveniment JYSK li s-au oferit cafea, biscuiți delicioși și șampanie rece la gheață.

Evenimentul a fost primul de acest gen din Danemarca, iar oaspeții au putut experimenta cele trei noi tendințe JYSK - Human Nature, Creative Mind și The Thinker - precum și două tendințe din sezonul trecut în cele cinci mici apartamente hoteliere.

După o scurtă întâmpinare, Rikke Blæsild, Range & Design Manager la JYSK, le-a prezentat invitațiilor diverse apartamente - fiecare proiectat și decorat conform unei tendințe unice.

„A fost foarte frumos să le arăt oaspeților apartamentele pe care cu toții le-au apreciat cu adevărat. De asemenea, a fost un real succes pentru că invitații puteau atinge produsele și le puteau testa ei înșiși. Invitații au devenit o parte din experiența în sine, lucru care s-a văzut și în interesul lor deosebit pe parcursul evenimentului ", spune Rikke

Un succes instructiv

După tur, oaspeții au avut ocazia să exploreze apartamentele singuri. Aceștia au putut să pună întrebări reprezentanților JYSK și să facă fotografii pentru propriile lor pagini de comunicare socială și bloguri.

„S-au făcut multe fotografii și unii bloggeri au transmis chiar și videoclipuri live pe Instagram. În general, bloggerii au ajuns la peste 400.000 de urmăritori. Aceasta este, desigur, o promovare pozitivă a JYSK pentru oamenii interesați de designul interior”, spuneMartin Møller Aamand, Communications & PR Manager.

JYSK la Hotelul Ferdinand​​​​​

  • JYSK a mobilat cinci apartamente mici la Hotelul Ferdinand din Aarhus, Danemarca.
  • Apartamentele pot fi închiriate de către orice persoană interesată la adresahotelferdinand.dk.

Pe lângă mențiunile pozitive, echipa din spatele evenimentului a câștigat, de asemenea, multe experiențe utile. Aceste experiențe pot fi împărtășite cu colegii din alte țări și utilizate în cadrul viitoarelor evenimente.

„Evenimentul a fost un succes instructiv pentru toată lumea. Când am pregătit evenimentul, nu am știut la ce să ne așteptăm. A fost pentru prima dată când am încercat un astfel de eveniment în Danemarca. Acum ne dorim să organizăm mai multe, așadar acest eveniment nu va fi cu siguranță ultimul de acest gen în Danemarca”, spune Martin.

ÎN CONTINUARE PUTEȚI URMĂRI UN VDEOCLIP DE LA EVENIMENT:

Latest news

66 de colegi au participat la programe de dezvoltare în ultimul an

66 de colegi au participat la programe de dezvoltare în ultimul an

25/04/2024 - Potențialul în JYSK începe de la performanța ridicată, cunoașterea responsabilităților si realizarea lor în timp util. Pentru că știm cât de important este pentru colegii noștri să se dezvolte și să învețe lucruri noi, JYSK oferă tuturor angajaților oportunitatea de a învăța lucruri noi.

Emil Östlin is new Logistics Director at JYSK DCN

Emil a devenit Logistics Director

22/04/2024 - După 10 ani în calitate de Operations Manager pentru centrul de distribuție al JYSK din Nässjö, DCN, Emil Östlin și-a asumat un nou rol.

JYSKs orchard in Croatia is open

În jurul lumii: JYSK alege FSC, eveniment de grădină în Spania și o nouă livadă în Croația

19/04/2024 - Din când în când, facem o scurtă trecere în revistă a evenimentelor și activităților recente din țările JYSK. Consultați cele mai recente aici.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office