Skip to main content

„Înseamnă mult pentru mine faptul că JYSK își asumă responsabilitatea”

Data: 10/09/2018

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Categorie: Product Quality & Safety , Sustainability , People

Ninna este pasionată de CSR, iar în calitate de Compliance Specialist la JYSK, rolul său este esențial în activitatea de management responsabil al lanțului de aprovizionare.

În primăvara anului 2018, Ninna Bilstrup Rask a intrat pentru prima dată pe ușa sediului central. Proaspăt absolventă a școlii de drept și pregătită să înceapă un nou capitol în calitate de Compliance Specialist în cadrul departamentului de achiziții al JYSK.

Ninna
Ninna Bilstrup Rask, Compliance Specialist

„Sunt plăcut surprinsă de profunzimea activității CSR a JYSK. Ne ținem promisiunile. Printre altele, statutul de membru al Amfori BSCI ne ajută să ne asigurăm că punem în practică Codul nostru de conduită”, spune Ninna. 

Amfori Business Social Compliance Initiative (Amfori BSCI) este un sistem de management al lanțului de aprovizionare pentru a asiguraresponsabilitatea în lanțul de aprovizionare. Toți membrii BSCI au convenit asupra unui Cod de conduită comun, care, printre altele, interzice exploatarea prin muncă a copiilor, munca forțată, discriminarea și corupția și stabilește cerințe privind siguranța și un program de lucru decent.

Impresionată de BSCI

Datoriță activității sale în cadrul companiei JYSK, Ninna a dobândit cunoștințe aprofundate despre Amfori BSCI. Există mai multe motive pentru care Ninna este impresionată de acest sistem:

„Atunci când toți membrii BSCI aderă la același Cod de Conduită, BSCI ajută la alinierea cerințelor producătorilor. Acest lucru este important, deoarece este o provocare dacă producătorii respectă diferite cerințe de la companii individuale. În plus, se risipește timp pe documentele administrative, în loc să se creeze o schimbare”, spune Ninna.

Despre Amfori BSCI

  • La nivel mondial, Amfori BSCI are mai mult de 2.000 de membri și peste 50.000 de producători înregistrați.
  • Producătorii sunt auditați de o terță parte și obțin o evaluare care să reflecte performanța acestora în legătură cu Codul de conduită.

Un alt aspect, pe care Ninna îi apreciază la BSCI, este accentul pe dezvoltarea și educația continuă.

„Îmbunătățirile continue sunt elementul central al BSCI - și nu ideea nerealistă de a atinge obiectivul din prima zi. Ca și companie, noi punem accentul pe schimbare” declară Ninna

Conștienți de responsapilitățile pe care le avem

Faptul că JYSK este conștient de responsabilitățile companiei este important pentru Ninna.

„Având în vedere proporțiile pe care le are, JYSK are un impact asupra multor persoane. Înseamnă mult pentru mine faptul că ne putem asuma responsabilitatea implicată de acest lucru. Este extraordinar să te simți bine la locul de muncă”, spune ea.

CdC BSCI
Toți membrii Amfori BSCI aderă la un Cod de conduită comun, alcătuit din 11 principii pentru managementul responsabil al lanțului de aprovizionare.

 

Latest news

Deputy Store Managers meeting

Întâlnire comună a tuturor Store Managerilor și Deputy Store Managerilor

15/04/2024 - Tradiționala întâlnire a Store Managerilor JYSK a avut loc în martie. Pentru prima dată, la întâlnire au participat și toți Deputy Store Managerii.

Voluntarii JYSK au participat la pregătirea a 2 noi case Hope and Homes for Children

Voluntarii JYSK au participat la pregătirea a 2 noi case Hope and Homes for Children

12/04/2024 - Opt angajați JYSK din Iași și Bistrița s-au alăturat echipei Hope and Homes for Children România pentru a accelera pregătirile a doua case de tip familial nou construite de fundație.

Viliana Cristian, Facility Coordinator

Cum să înveți lucruri noi: Viliana Cristian, Facility Coordinator

10/04/2024 - Are 44 de ani și a petrecut ultimii 6 ani la JYSK. S-a angajat ca Responsabil administrativ, iar acum este Facility Coordinator în Departamentul Development.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office