Skip to main content
#GOJYSK hero

#GOJYSK oferă o privire în culise

Data: 18/02/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Categorie: People

De la lansarea #GOJYSK, colegii JYSK Nordic din întreaga lume au distribuit peste 1.800 de postări, oferindu-le tuturor șansa să arunce o privire în culise.

Simon
Simon Holm, Store Manager Trainee JYSK DK.

Anul trecut, #GOJYSK pe Instagram a fost introdus ca o nouă modalitate de a distribui imagini din viața de zi cu zi de la JYSK Nordic prin fotografii și videoclipuri.

Simon Holm, care este Store Manager Trainee în orașul Ringkøbing din Iutlanda de Vest, Danemarca, este unul dintre angajații care utilizează hashtag-ul atunci când postează poze din viața sa de zi cu zi la JYSK.

„Folosesc adesea hashtag-ul când facem ceva special la serviciu sau când avem evenimente sociale. Este o modalitate de a arăta ce loc de muncă excelent este JYSK”, spune Simon.

De exemplu, Simon și-a împărtășit bucuria cu toată lumea și a postat o fotografie în ziua în care a primit mesajul că a fost acceptat în programul Store Manager Trainee.

„Și eu urmăresc hashtag-ul și cred că este amuzant și motivant să văd cum colegii mei fac lucrurile în mod diferit în alte țări”, spune Simon.

O privire în culise

David Ashton, care este Country Manager în JYSK Regatul Unit, este foarte activ pe Instagram. Acesta postează poze folosind #GOJYSK pentru a le permite celor din rețeaua sa să arunce o privire în culise.

„Îmi place să împărtășesc ceea ce fac în funcția de Country Manager pentru că aceasta este cultura JYSK pentru mine - lipsa barierelor ierarhice. Majoritatea colegilor noștri lucrează în magazinele noastre și nu văd, de exemplu, atunci când vizităm noi locuri potențiale, mergem la întâlniri sau ne pregătim pentru deschiderea unui nou magazin”, spune David.

David
David Ashton, Country Manager JYSK Regatul Unit.

David crede că #GOJYSK susține cultura JYSK și își încurajează colegii să folosească hashtag-ul.

„Am avut multe idei pentru JYSK Regatul Unit care s-au născut din faptul că am văzut ce se întâmplă în altă parte a lumii JYSK. De asemenea, îmi place să văd partea personală a oamenilor care lucrează în JYSK. Prin postarea fotografiilor cu #GOJYSK, am șansa să le arăt colegilor mei că sunt mai mult decât un Country Manager. De exemplu, îmi place și să merg la sala de sport, îmi plac drumețiile și călătoriile”, spune David.

Mândru de JYSK

Fotografiile cu #GOJYSK sunt postate pe profilurile personale de Instagram ale angajaților. Aceasta înseamnă că, atunci când colegii din JYSK folosesc hashtag-ul, nu numai că le permit altor colegi să vadă fotografiile, dar și prietenii și familia din rețeaua lor personală vor vedea fotografiile.

„Sunt foarte mândru că lucrez la JYSK și sunt mândru de colegii mei. Îmi place să distribui fotografii cu echipele noastre implicate și încântate de munca lor. Sau când mă bucur de un articol nou pe care l-am adăugat la gama de produse – ce ar putea să nu-ți placă? Vreau ca prietenii, familia si cunoscuții mei să vadă cât de extraordinar este să lucrezi la JYSK”, spune David.

Latest news

Emil Östlin is new Logistics Director at JYSK DCN

Emil a devenit Logistics Director

22/04/2024 - După 10 ani în calitate de Operations Manager pentru centrul de distribuție al JYSK din Nässjö, DCN, Emil Östlin și-a asumat un nou rol.

JYSKs orchard in Croatia is open

În jurul lumii: JYSK alege FSC, eveniment de grădină în Spania și o nouă livadă în Croația

19/04/2024 - Din când în când, facem o scurtă trecere în revistă a evenimentelor și activităților recente din țările JYSK. Consultați cele mai recente aici.

Deputy Store Managers meeting

Întâlnire comună a tuturor Store Managerilor și Deputy Store Managerilor

15/04/2024 - Tradiționala întâlnire a Store Managerilor JYSK a avut loc în martie. Pentru prima dată, la întâlnire au participat și toți Deputy Store Managerii.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office