Skip to main content

Echipamentele noi contribuie la o curățenie de durată și mai eficientă

Data: 07/01/2019

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Categorie: Attractive Stores , People

Mai puțin timp petrecut făcând curat înseamnă mai mult timp alocat clientului. Aceasta este realitatea magazinelor JYSK, care au înlocuit covoarele cu pardoseli din lemn.

gulvmoppe

Din ce în ce mai multe magazine JYSK înlocuiesc covoarele cu pardoseli din lemn - fie în cadrul implementării noului concept de magazin 3.0, fie ca actualizare a actualului concept de magazin 2.0. În prezent, aproximativ 280 de magazine au pardoseli din lemn și vor urma multe altele. În plus, aproape toate magazinele din orașe au pardoseli din lemn.

Expresia scandinavă, ușoară, a noului concept de magazin 3.0 a fost bine primită atât de clienți, cât și de colegii din JYSK și, cu timpul, conceptul va ajunge în toate magazinele noastre. Însă noul concept stabilește și noi cerințe pentru curățenie și, de aceea, este nevoie de noi echipamente.

„Noul concept de magazin elegant dă stil magazinelor, le face foarte prezentabile, iar acest lucru stabilește standarde înalte - și atunci când este vorba despre curățenia în magazin”, spune Mads Skovgaard, Store Manager Trainee în Viby, Danemarca.

Magazinul din Viby a fost unul dintre primele magazine care au adoptat noul concept de magazin 3.0 în vara lui 2018. De atunci, echipa a testat noi echipamente de curățenie: Un mop care nu funcționează pe bază de apă, o mașină de curățat și un aspirator.

Eficient și cu rezultate bune

Echipamentele noi au fost bine primite în Viby.

„Capul mopului care nu funcționează pe bază de apă se potrivește cu lățimea culoarului, ceea ce îl face rapid și eficient. Mopul captează praful și murdăria fără să folosească apă”, spune Mads, în timp ce arată cum se poate face curățenie rapid în magazin.

Gulvvaskemaskine
Mads și noua mașină de curățat pardoseala.

Aspiratorul este preferatul lui Mads: „Noul aspirator este de departe mai bun decât cel pe care l-am avut înainte. E mult mai ușor de manevrat, iar roțile cu întoarcere la 360 de grade îl fac ușor de tras prin magazin. De asemenea, funcția de retragere a cablului este îmbunătățită și aspiratorul este mai silențios, ceea ce reprezintă un mare avantaj dacă sunt clienți în magazin”, spune el.

Curățarea pardoselii ia ceva mai mult timp, dar e necesară doar o dată pe săptămână.

„Am priimit o mașină nouă de curățat pardoseala. Odată ce ai învățat numeroasele caracteristici, e ușor de manevrat, iar rezultatul este foarte mulțumitor.”

Mai mult timp alocat clienților

Deși curățarea pardoselii durează, magazinul alocă, per ansamblu, mai puțin timp curățeniei decât înainte de implementarea conceptului de magazin 3.0.

„Faptul că economisim timp făcând curățenie ne dă posibilitatea să alocăm mai mult timp clienților, ceea ce este lucrul cel mai important. În același timp, cred că rezultatele în ce privește curățenia sunt mai bune - magazinul chiar arată grozav”, spune Mads.

Latest news

Emil Östlin is new Logistics Director at JYSK DCN

Emil a devenit Logistics Director

22/04/2024 - După 10 ani în calitate de Operations Manager pentru centrul de distribuție al JYSK din Nässjö, DCN, Emil Östlin și-a asumat un nou rol.

JYSKs orchard in Croatia is open

În jurul lumii: JYSK alege FSC, eveniment de grădină în Spania și o nouă livadă în Croația

19/04/2024 - Din când în când, facem o scurtă trecere în revistă a evenimentelor și activităților recente din țările JYSK. Consultați cele mai recente aici.

Deputy Store Managers meeting

Întâlnire comună a tuturor Store Managerilor și Deputy Store Managerilor

15/04/2024 - Tradiționala întâlnire a Store Managerilor JYSK a avut loc în martie. Pentru prima dată, la întâlnire au participat și toți Deputy Store Managerii.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office