Skip to main content
fff

De la viața de consultant la un job de vis permanent la JYSK

Data: 07/11/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Categorie: Careers & HR , People

România
Michael lucrează ca Lider de Echipă și responsabil pentru sistemul BI SAP BW în cadrul JYSK.

Michael Sørensen este responsabil de sistemul de Business Intelligence din cadrul JYSK. A lucrat anterior în calitate de consultant și a desfășurat activități independente, dar astăzi se gândește că există multe beneficii în a fi angajatul permanent al unei companii.

„Mi-a lipsit simțul proprietății. Un simț al proprietății în care aș putea să-mi pun amprenta asupra propriilor mele proiecte. Asta am la JYSK. Și încă multe altele.”

Cuvintele îi aparțin lui Michael Sørensen, care lucrează ca Team Leader și ca responsabil pentru sistemul BI SAP BW în cadrul JYSK.

Acesta a lucrat anterior în calitate de consultant și a desfășurat activități independente înainte de a se alătura JYSK într-o funcție permanentă. Astăzi, poate privi înapoi la o călătorie în care mai ales visul proprietății l-a făcut să candideze pentru un loc de muncă la JYSK.

Un sentiment de mândrie

În anii ce au urmat după ce Michael și-a terminat teza de master despre stocarea datelor și a obținut titlul cand.merc.dat. de la Școala de Afaceri din Copenhaga, a lucrat în calitate de consultant pentru diverse companii de consultanță înainte de a desfășura activități independente în 2001.

„Am avut multe experiențe în primii ani pe piața muncii în calitate de consultant, când am lucrat pentru mai multe companii interesante. În cele din urma a devenit evident că-mi lipsea ceva în viața de zi cu zi. Îmi lipsea posibilitatea de a-mi urmări propriile proiecte și de a aduce o schimbare pentru companie,” a spus Michael.

Acest lucru l-a determinat să candideze pentru un post la JYSK în 2007. În afara unei perioade scurte la KMD and Intelligence, a fost aici de atunci. La JYSK, a obținut simțul proprietății care îi lipsea în anii anteriori.

CARIERA lui Michael Sørensen

Activitate:

  • 2016- : JYSK
  • 2014-2016: Itelligence Nordic
  • 2009-2014: KMD
  • 2007-2009: JYSK
  • 2003-2006: WM-data
  • 2001-2007: AppsVision Aps (Proprietar)
  • 1998-2000: Consit Gruppen
  • 1996-1998: Deloitte Consulting
  • 1994-1996: VUE-centret

Educație:

  • 1991-1999: Școala de Afaceri din Copenhaga

„Pentru mine, este important să am posibilitatea de a vedea rezultatele muncii mele. O experiență pe care nu o ai de obicei în calitate de consultant. Aici la JYSK, pot vedea modul în care munca mea este folosită în fiecare zi și cum aduce o schimbare pentru companie. Chiar îmi dă un sentiment de mândrie. O mândrie pe care o aduc cu mine la lucru în fiecare zi,” spune Michael.

Investiții serioase în IT

În ultimii ani, Michael a experimentat evoluția JYSK într-o companie în care domeniul IT a câștigat un rol mai important decât înainte.

„Astăzi, JYSK este o companie complet diferită de cea din 2007. La acel moment, domeniul IT era un rău necesar pentru a vinde produse. Astăzi, este o parte importantă a vieții de zi cu zi la JYSK. Ajută la prezicerea viitorului, oferă o experiență mai bună clienților și asigură o bază pentru o afacere bună”, spune Michael.

Accentul imens pe IT la JYSK a dus, de asemenea, la investiții masive în cele mai recente sisteme IT.

„În acest moment, JYSK a început să lucreze la noua noastră platformă de Comerț Unificat, care este cea mai recentă tehnologie. Face ca activitatea mea să fie mai interesantă și mai provocatoare,” spune Michael.

România
Michael consideră că este important să vadă modul în care munca sa aduce o schimbare pentru JYSK.

Accent pe echilibrul între muncă și viață personală

Lui Michael îi place fiecare dimineață, când intră pe ușa sediului central al JYSK din Brabrand, Danemarca și spune bună dimineața colegilor săi. Acești colegi sunt o parte importantă a întregii culturi a companiei, de care lui Michael îi era dor la începutul carierei sale.

„La JYSK, există o dorință de a ne ajuta reciproc în activitatea noastră pentru a asigura cel mai bun cadru pentru JYSK. Este un punct cheie în munca într-o companie mare, unde toți lucrăm împreună pentru un scop comun. În calitate de consultant, munca ta este adesea anonimă pentru că petreci doar o scurtă perioadă de timp într-o companie, unde rezolvi o sarcină și părăsești compania din nou”, spune Michael.

Michael experimentează, de asemenea, accentul deosebit pe echilibrului între muncă și viața personală în JYSK, comparativ cu activitatea sa de consultant.

„Puteți fi siguri că nimeni din cadrul JYSK nu vă va cere să lucrați 50 de ore pe săptămână. Vă ajută să vă asigurați un timp liber pe care probabil că nu l-ați avea în calitate de consultant. În calitate de consultant, oamenii se așteptau să fii întotdeauna disponibil pentru clienți”, spune Michael.

Astăzi, Michael este convins că și-a găsit locul potrivit la JYSK.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

În jurul lumii: JYSK alege FSC, eveniment de grădină în Spania și o nouă livadă în Croația

19/04/2024 - Din când în când, facem o scurtă trecere în revistă a evenimentelor și activităților recente din țările JYSK. Consultați cele mai recente aici.

Deputy Store Managers meeting

Întâlnire comună a tuturor Store Managerilor și Deputy Store Managerilor

15/04/2024 - Tradiționala întâlnire a Store Managerilor JYSK a avut loc în martie. Pentru prima dată, la întâlnire au participat și toți Deputy Store Managerii.

Voluntarii JYSK au participat la pregătirea a 2 noi case Hope and Homes for Children

Voluntarii JYSK au participat la pregătirea a 2 noi case Hope and Homes for Children

12/04/2024 - Opt angajați JYSK din Iași și Bistrița s-au alăturat echipei Hope and Homes for Children România pentru a accelera pregătirile a doua case de tip familial nou construite de fundație.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office