Skip to main content

Tilbake til Bulgaria for å utgjøre en forskjell

Dato: 18/12/2018

Av: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategori: Careers & HR , People

jkn
Rosen Uzunov jobber som IT-spesialist på distribusjonssenteret i Bozhurishte.


Både Rosen Uzunov og Alexander Stoykov har bodd i Danmark, og som bulgarere med danske erfaringer spiller de en viktig rolle i oppbyggingen av distribusjonssenteret i Bozhurishte.

Da Rosen Uzunov hadde sin første arbeidsdag som JYSK-medarbeider i april 2018, var distribusjonssenteret i Bozhurishte mest av alt en stor byggeplass.

jhg
Rosen Uzunov har mange forskjellige oppgaver i Bozhurishte, der han er involvert i alt fra nettverk til maskinvare.

Det har skjedd mye siden den gang, og i jobben som IT-spesialist har Rosen vært sentral i oppbyggingen av IT-infrastrukturen i det nye distribusjonssenteret.

«Jeg tror jeg har vært involvert i nesten alt fra overvåkingssystemer og nettverk til maskinvare. I tillegg har jeg fulgt med på hele ledningsnettet i Bozhurishte for å ha kjennskap til det hvis det skulle bli nødvendig», forklarer Rosen.

Før han flyttet tilbake til Bulgaria, bodde han tre år i Danmark, der han studerte ICT Engineering (Information & Communication Technologies) på VIA University College i Horsens. I dag er han glad for å kunne bruke kunnskapene om Danmark og dansk kultur i jobben sin i Bozhurishte.

JYSK eller IBM

Da han flyttet tilbake til Bulgaria, hadde han jobbtilbud fra både JYSK og IBM, og han har absolutt ikke angret på at han valgte JYSK.

«Jeg setter virkelig stor pris på å jobbe her i JYSK, og jeg våkner hver morgen og ser frem til å gå på jobben. Jeg har det morsomt med kollegene, og jeg føler at jeg er med på å bygge opp noe virkelig spennende her i Bozhurishte», sier Rosen.

Han er også glad for at han kan bruke kunnskapene sine om Danmark og dansk kultur ved å jobbe i en dansk virksomhet i Bulgaria.

«Mange unge forlater Bulgaria og kommer aldri tilbake. Jeg tror at jeg kan utgjøre en forskjell ved å komme tilbake hit», sier Rosen.

Elsker Danmark

Bulgaria
Alexander Stoykov bodde åtte år i Danmark før han flyttet tilbake til Bulgaria.

Alexander Stoykov har i likhet med Rosen Uzunov bodd flere år i Danmark.

Etter åtte år i Danmark, der han jobbet for Lego det meste av tiden, er Alexander Stoykov nå tilbake i Bulgaria for å utgjøre en forskjell for JYSK i Bozhurishte.

«Jeg elsker Danmark på grunn av alt det har gitt meg i løpet av oppholdet mitt der. Selv om det var vanskelig å venne seg til været og språket, var det helt klart verdt opplevelsen og erfaringene. På grunn av omstendighetene bestemte jeg meg i fjor for å vende tilbake til røttene mine, og bruke kunnskapene og ferdighetene jeg fikk i løpet av tiden min i Danmark. Fra tiden i Danmark kjenner jeg JYSK som et firma med perfekt balanse mellom pris, kvalitet og service, og jeg har på ingen måte angret på at jeg flyttet tilbake til Bulgaria for å jobbe her», forklarer Alexander.

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Ny monteringsvideo fokuserer på de avgjørende detaljene

14/01/2019 - Det er avgjørende at butikkene får montert og justert alle møblene riktig for at kundene skal få en god opplevelse hos JYSK.

MYCAREER preview

MYCAREER holder orden på din personlige utvikling

11/01/2019 - I begynnelsen av 2019 får alle medarbeidere i JYSK tilgang til MYCAREER, som er et digitalt system for håndtering av deres personlige utviklingsplan (PDP).

Preview December

DE BESTE FRA #GOJYSK – desember 2018

09/01/2019 - Se noen av de beste Instagram-innleggene fra den siste måneden.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office