Skip to main content

Oppdatering fra vår CEO: Nok et godt år for JYSK

Dato: 17/09/2018

Author: ,

Kategori: Sales Growth , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO & President i JYSK Nordic.

Flere kunder, mange nye butikker og økt omsetning har gjort finansåret 2017/18 (FY18) til nok et godt år for JYSK Nordic.

Kjære kolleger

Selv om det bare er september, har JYSK allerede begynt på et nytt år. Jeg er sikker på at dere alle har det travelt med å sikre at FY19 blir et like godt år som FY18.

For FY18 var et godt år.

Omsetningen i JYSK Nordic steg med 10 prosent etter valutajustering til 16,1 milliarder DKK. Vi åpnet 82 nye butikker, og antall kunder vokste med 6,7 millioner til godt over 64 millioner.

Det er en flott utvikling, og jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke dere alle for det harde arbeidet og den dedikerte innsatsen som har gjort dette flotte resultatet mulig.

Store muligheter

Vi er imidlertid langt fra ferdige.

64 millioner kunder er et høyt tall. Men kartet viser at det er mer enn 290 millioner innbyggere i landene der JYSK Nordic har butikker.

Det utgjør en kjempemulighet for oss, og vi skal ikke være fornøyde før alle husstander handler hos JYSK minst én gang i året, enten i de fysiske butikkene våre eller på nettet.

Det er selvfølgelig ikke noe vi kan oppnå over natten, og det kommer til å kreve hardt arbeid av oss alle. Dessuten er det viktig å evaluere hvordan JYSK blir drevet i dag, og å ha en strategi for hvordan vi skaper enda større suksess i fremtiden.

Ny strategi

Utviklingen og implementeringen av en ny strategi for JYSK er én av tingene jeg ser frem til å arbeide med i det nye finansåret.

Jeg ser frem til å få tilbakemeldinger fra alle deler av JYSK for å utarbeide en best mulig strategi, men jeg ser enda mer frem til å se strategien bli virkelighet i alle butikker, ved alle distribusjonssentre og på alle JYSK-kontorer rundt om i verden.

Dette kommer dere til å høre mye mer om etter hvert som strategien blir utviklet.

Akkurat nå kan dere alle være stolte av de flotte resultatene vi har oppnådd i FY18 og det faktum at JYSK fortsetter å vokse og tiltrekke seg enda flere kunder.

Med vennlig hilsen

Jan Bøgh
CEO og President i JYSK Nordic

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office