Skip to main content

Nye redskaper gir bedre og mer effektiv rengjøring

Dato: 07/01/2019

Av: Laura Roesgaard, Communications & CSR Consultant

Kategori: Attractive Stores , People

Mindre tid på rengjøring betyr mer tid til kunden. Det er virkeligheten for de JYSK-butikkene som har fått tregulv.

gulvmopp

Flere og flere JYSK-butikker skifter ut gulvteppet med tregulv – enten i forbindelse med omlegging til butikkonsept 3.0 eller som en oppgradering av eksisterende konsept 2.0. I dag har cirka 280 butikker fått tregulv, og mange flere er på vei. I tillegg har de fleste city-butikker tregulv.

Det nye konseptet 3.0 er med sitt lyse skandinaviske uttrykk blitt tatt godt imot av både kunder og kolleger og skal med tiden rulles ut i alle butikker. Det nye konseptet stiller nye krav til rengjøring, og andre hjelpemidler er derfor nødvendige.

«Det nye flotte butikkonseptet gjør butikken svært presentabel, og det setter en annen standard – også til rengjøringen», sier Mads Skovmand, som er Store Manager Trainee i Viby i Danmark.

Viby-butikken fikk som en av de første butikkene, det nye butikkonseptet 3.0 sommeren 2018. Siden har teamet testet nye hjelpemidler til rengjøring: en tørrmopp, en gulvvaskemaskin og en støvsuger.

Effektivt og flott resultat

De nye hjelpemidlene har blitt tatt godt i mot i Viby.

«Hodet på moppen passer med gangbredden, noe som gjør det raskt og effektivt. Moppen fanger støv og skitt uten bruk av vann», sier Mads mens han viser hvordan man kommer seg raskt rundt i butikken.

Gulvvaskemaskin
Mads med den nye maskinen til gulvvask.

Støvsugeren er favoritten til Mads: «Den nye støvsugeren er langt bedre enn den vi hadde før. Den er mye lettere å kjøre med, og svingbare hjul gjør det enkelt å få den med rundt. Den har et bedre ledningsstrekk og er svært støysvak, noe som er en stor fordel hvis det er kunder ved kassen», sier han.   

Gulvvask er noe mer tidkrevende, men er kun nødvendig cirka én gang i uken.

«Vi har fått en ny maskin til gulvvask. Når du først har lært de mange funksjonene å kjenne, er den enkel å kjøre med og resultatet blir ordentlig flott.»

Mer tid til kunden

Selv om gulvvask tar tid, bruker butikken totalt sett mindre tid på rengjøring enn før omleggingen til konsept 3.0.

«At vi sparer tid på rengjøring, gir oss mer tid til kundene, som jo er det viktigste. Samtidig synes jeg at resultatet er bedre – butikken blir virkelig flott», sier Mads.

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Ny monteringsvideo fokuserer på de avgjørende detaljene

14/01/2019 - Det er avgjørende at butikkene får montert og justert alle møblene riktig for at kundene skal få en god opplevelse hos JYSK.

MYCAREER preview

MYCAREER holder orden på din personlige utvikling

11/01/2019 - I begynnelsen av 2019 får alle medarbeidere i JYSK tilgang til MYCAREER, som er et digitalt system for håndtering av deres personlige utviklingsplan (PDP).

Preview December

DE BESTE FRA #GOJYSK – desember 2018

09/01/2019 - Se noen av de beste Instagram-innleggene fra den siste måneden.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office