Skip to main content

Ny monteringsvideo fokuserer på de avgjørende detaljene

Dato: 14/01/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategori: Attractive Stores , Product Quality & Safety

Torben Ladefoged Gjørret
Torben Ladefoged Gjørret har jobbet som Quality Assurance Specialist i JYSK siden januar 2018.

Det er avgjørende at butikkene får montert og justert alle møblene riktig for at kundene skal få en god opplevelse hos JYSK.

Skjenker som henger på midten, dører og skuffer som berører hverandre eller et manglende håndtak gir kundene våre en dårlig opplevelse.

Derfor er det avgjørende at utstillingsmodellene i butikkene blir montert riktig og deretter justert. Det samme gjelder hjemme hos kundene hvis de skal bli fornøyde med det nye monter-selv-møbelet fra JYSK.

"Vi jobber på flere ulike områder for å sikre at det blir lettere å montere og justere møblene våre riktig", forteller Quality Assurance Specialist Torben Ladefoged Gjørret.

"Først og fremst skal et møbel være riktig konstruert. Det skal være lett å montere, og antallet forskjellige beslag skal være så lavt som mulig. I tillegg må naturligvis monteringsanvisningen være logisk oppbygget og lett å forstå", sier Torben.

"Og nettopp rundt monteringsanvisninger har vi gjort mye. Vi har blant annet designet våre egne maler og verktøystegninger, slik at monteringsanvisningene ikke bare er informative, men også har et flott og ensartet uttrykk. Det er noe vi har fått mye positiv tilbakemelding på", fortsetter han.

For å sikre riktig montering har Compliance & Quality laget en video med veiledning til hvordan man sikrer at et møbel blir riktig montert og justert.

Monterer alt

Torben Ladefoged Gjørret

  • 1988-1991: Maskinsnekkerlærer, QvistFurn A/S (produksjon av møbler i massiv furu)
  • 1991-2002: Produktutvikler og senere produksjonssjef, QvistFurn A/S)
  • 2002-2004: Produkt- og produksjonsstøtte, Velfac A/S (vindusproduksjon)
  • 2004-2017: Produktutviklingssjef, Interstil A/S (leverandør til JYSK)
  • Siden januar 2018: Quality Assurance Specialist, JYSK

Et annet viktig element er at han eller en av kollegene i kvalitetsavdelingen går gjennom alle nye møbler før de blir en del av sortimentet. I den prosessen sikrer de også at møblene er riktig konstruert og at de oppfyller JYSKs kvalitetskrav på alle punkter.

"Vi monterer dem selvfølgelig også. Bare på den måten kan vi sikre at alle trinn i monteringsanvisningen er riktige og forståelige", sier Torben.

"Når de første møblene kommer til distribusjonssentrene våre, utfører vi kvalitetskontroll og prøvemontering, for å unngå at vi sender noe som ikke er i orden ut til butikkene", fortsetter han.

Sammen med videoen han håper at alle JYSK-ansatte tar seg tid til å se, er dette noe av det som skal bidra til å redusere antall reklamasjoner og henvendelser til kundeservice.

Torben er glad for at videoen også er tilgjengelig for kundene via GOJYSK.com.

"Alle kan ha glede av de gode rådene, og det er i høy grad i vår interesse å gjøre det lettest mulig for kundene å montere møblene våre riktig. Det er bra for både kundene og JYSK", avslutter han.

Latest news

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office