Skip to main content
Worldmap

Lars Larsen vil fordoble JYSK

Dato: 14/09/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategori: Expansion , Strategy

JYSK har nettopp passert 2 500 butikker, men eier og grunnlegger Lars Larsens drøm er å fordoble antallet butikker på verdensplan.

Lars Larsen
Lars Larsen har store ambisjoner for JYSK i fremtiden.


På sikt er drømmen å fordoble antallet butikker fra 2 500 til i alt 5 000 på verdensplan. Allerede i løpet av de neste fem årene er målet å åpne minst 700 nye butikker.

Det forteller eier og grunnlegger av JYSK, Lars Larsen, sammen med CEO for JYSK Nordic, Jan Bøgh, i et stort intervju med det danske næringslivsmediet Finans.

”Man skal ikke stanse et lokomotiv i full fart. I stedet må man fylle mer kull på fyrkjelen. Det er så morsomt å skape mer. Det tar jo lang tid å få et lokomotiv opp i fart igjen, når det først har saktnet farten. Så vi holder dampen oppe. Og vi har økonomi til å prøve noe nytt”, sier Lars Larsen til Finans.

JYSK i verden

  • I 2017 nådde JYSK opp på 2 500 butikker.
  • Butikkene våre har mer enn 21 000 ansatte.
  • Du kan handle i JYSK i 48 land.

JYSK skal være verdensomspennende

JYSK driver i dag butikker i hele Europa, unntatt i Irland og de små statene Luxembourg og Liechtenstein. Nå er ambisjonen at JYSK skal vokse på verdensplan.

”Det ligger helt fast at jeg gjerne ser oss på hele kloden, nå som vi har dekket Europa. Min drøm er at JYSK kan bli globale”, sier Lars Larsen til Finans.

Ifølge Jan Bøgh er JYSK Nordic for øyeblikket i gang med å undersøke muligheten for etablering i Israel og ytterligere ekspansjon i Asia.

Dessuten er JYSKs tyske selskap, DÄNISCHES BETTENLAGER, på vei inn på det søramerikanske markedet. Chile er sannsynligvis første stopp.

Larsen går ingen steder

Om fordoblingen av JYSK skjer med Lars Larsen som styreformann, vet han ikke. Men han har ingen planer om å tre ut av rollen som en synlig styreformann i JYSK.

”Det skjer først når jeg ikke gidder mer. Lysten driver det fortsatt, så det er ingen grunn til noe annet. Jeg blir her i mange år ennå, hvis helsen holder”, sier Lars Larsen til Finans.

Latest news

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK velger ansvarlig skogbruk

18/03/2024 - JYSK deltar igjen i feiringen av skog under FSC® Week 2024.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office