Skip to main content
Head Office, JYSK Nordic

JYSK når nye høyder med rekordresultat

Dato: 22/11/2018

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategori: Strategy

Veksten fortsetter i JYSK Group, som investerer massivt i flere og bedre butikker, utvidet distribusjonsnettverk og nye e-handelsløsninger.

Med en omsetning på 26,636 mrd. kr og et EBIT-resultat på 3,530 mrd. kr nådde JYSK Group nye høyder med nok et rekordår i 2017/18. 

JYSK Annual Report
Les årsrapporten fra JYSK Groups og få innblikk i viktige milepæler samt noen av de mange aktivitetene og arrangementene som har funnet sted i JYSKs verden i finansåret 2017/18.

«Det er svært tilfredsstillende at vi nok en gang klarer å sette rekorder i JYSK. Det bekrefter at det fortsatt er riktig strategi å investere i fysiske butikker, slik at vi kommer tett på kundene i alle land der JYSK er i dag», sier Lars Larsen, grunnlegger og styreformann i JYSK Group.

Ved utgangen av finansåret, som sluttet 31. august 2018, hadde JYSK Group 2 668 butikker og sysselsatte 23 000 medarbeidere i 50 land.

Lars Larsen fremhever medarbeiderne som avgjørende for JYSK.

«Det er medarbeiderne som møter kundene hver dag, og uten den fantastiske innsatsen deres kunne vi ikke gledet oss over enda et rekordresultat. Derfor fortjener de også en stor takk for innsatsen», sier Lars Larsen.

JYSK i 50 land

I løpet av regnskapsåret nådde JYSK Group en markant milepæl med ekspansjonen til land nummer 50 i rekken. Det skjedde da en lokal franchisepartner åpnet den første JYSK-butikken i Dubai, som er en del av De forente arabiske emirater.

For å sikre varer til alle de 50 landene har JYSK investert i en utvidelse av distribusjonssenteret i Uldum i Danmark, og et nytt distribusjonssenter ventes å være klart til å innvies i Bulgaria i juni 2019.

Lars Larsen
Lars Larsen, grunnlegger og styreformann i JYSK Group.

«Det krever et stort opplegg for å få alle varene våre ut til så mange butikker i så mange forskjellige land. Og oppgaven blir ikke mindre av at kundene forventer å få varene med det samme. Derfor betyr det nye distribusjonssenteret vårt i Sofia svært mye, fordi vi blir i stand til å levere mye raskere til butikker og kunder i Balkan-landene og Hellas», sier Lars Larsen.

Spesiell 40-årsmarkering

Forberedelsene til åpningen av de første butikkene i Irland er også i full gang. Irland er det eneste større landet i Europa der JYSK ikke har butikker ennå, og derfor blir det en begivenhet som Lars Larsen ser frem til å delta på.

«Med butikkene i Irland får vi plantet det siste flagget på Europa-kartet når det gjelder større markeder. Det siste året har vi sett en positiv utvikling i omsetningen i Storbritannia, og vi forventer mye av det irske markedet. Ikke nødvendigvis fra dag én, men med litt tålmodighet skal vi nok få suksess i Irland også», sier Lars Larsen.

Åpningen i Irland finner sted 2. april, som også er 40-årsdagen for at Lars Larsen åpnet verdens første JYSK-butikk i Danmark i 1979.

Latest news

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK velger ansvarlig skogbruk

18/03/2024 - JYSK deltar igjen i feiringen av skog under FSC® Week 2024.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office