Skip to main content
DCU

JYSK innvier sitt fjerde høylager i Uldum

Dato: 02/11/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategori: Expansion , Logistics , Technology

DCU
Ordfører Kasper Glyngø i Hedensted kommune rappellerte 40 meter ned fra toppen av høylageret.

Ordfører Kasper Glyngø i Hedensted kommune var omgitt av elever fra den videregående skolen Erhvervsakademi Sydvest da han 24. oktober kjørte på plass pallen som brøt det røde båndet, og dermed markerte den offisielle innvielsen av utvidelsen av JYSKs distribusjonssenter i Uldum med et fjerde høylager.

Deretter fikk ordføreren god oversikt fra toppen av det nye høylageret, før han som den første av deltakerne rappellerte ned i beste James Bond-stil.

"Det var en stor opplevelse. Det er jo ikke hver dag man får mulighet til å leke Tom Cruise eller Sylvester Stallone", sa Kasper Glyngø med et smil.

Han understreket samtidig at JYSK er en virksomhet som har svært stor betydning for Hedensted kommune.

"Vi er stolte over å ha en virksomhet som JYSK her. JYSK har bidratt mye til næringsutviklingen, og det har alltid vært godt samarbeid mellom JYSK og Hedensted kommune. Samtidig håper jeg naturligvis at utvidelsen og de nye arbeidsplassene den skaper kan bidra til å få flere til å flytte til Hedensted kommune", fortsatte ordføreren.

DCU
EVP Logistics i JYSK, Allan K. Kjærgaard (til venstre), sto for åpningstalene sammen med ordfører Kasper Glyngø i Hedensted kommune.

Fokus på fremtiden

EVP Logistics i JYSK, Allan K. Kjærgaard, benyttet talen sin til blant annet å takke de om lag 40 elevene fra Erhvervsakademi Sydvest som hadde møtt opp for å delta på innvielsen, og som fikk oppleve størrelsen på det nye høylageret med en tur opp i 40 meters høyde.

"Jeg håper at dere får en god opplevelse, som forhåpentlig også kan bane vei for en fremtid her hos JYSK i Uldum. Vi kommer til å trenge mange dyktige medarbeidere i fremtiden, og med utvidelsen av distribusjonssenteret har vi jo valgt å binde oss til Uldum og Hedensted kommune for mange år fremover", sa Allan K. Kjærgaard.

Etter en tur i høyden møttes ordfører Kasper Glyngø og skoleelevene foran pølsevognen som var satt opp for anledningen, som seg hør og bør i forbindelse med en innvielse.

JYSKs distribusjonssenter i Uldum

  • Med utvidelsen består JYSKs distribusjonssenter i Uldum av fire high bays med til sammen 214 000 palleplasser.
  • 350 personer er ansatt ved distribusjonssenteret, som er i drift 24 timer i døgnet, fem dager i uken.
  • JYSKs distribusjonssenter i Uldum leverer til JYSKs egne butikker i Danmark, Norge, Nederland, Belgia og Storbritannia, samt til butikker som er tilknyttet JYSK Franchise.


Se video fra innvielsen:

Latest news

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK velger ansvarlig skogbruk

18/03/2024 - JYSK deltar igjen i feiringen av skog under FSC® Week 2024.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office