Skip to main content
Norway photo

Julehilsener fra JYSK 2018

Dato: 20/12/2018

Av: Benedicte Loft Mortensen, Communications Coordinator

Kategori: People

2018 er snart på hell, og derfor vil vi gjerne ønske alle en gledelig jul og et godt nyttår med julehilsener fra JYSK-kolleger rundt om i verden – på deres egne språk.

Det siste året har vært et spennende år, det har skjedd mange viktige ting, og milepæler er nådd.

Vi har blant annet presentert enda et rekordstort regnskap, mange nye butikker er åpnet, og to nye land er lagt til på JYSKs verdenskart; Dubai (en del av De forente arabiske emirater) og Thailand.

2019 kommer også til å by på mange nye eventyr vi kan se frem til. Først og fremst kommer JYSK til å feire 40-årsjubileum med åpningen av de første butikkene i Irland. Men før vi kommer så langt, vil vi gjerne takke dere alle for innsatsen i løpet av året. Vi kunne ikke nådd disse målene uten de dedikerte JYSK-kollegene våre.

Vi håper du setter pris på videoen nedenfor med mange kreative hilsener, og at du får en fantastisk jul med familie og venner.

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Ny monteringsvideo fokuserer på de avgjørende detaljene

14/01/2019 - Det er avgjørende at butikkene får montert og justert alle møblene riktig for at kundene skal få en god opplevelse hos JYSK.

MYCAREER preview

MYCAREER holder orden på din personlige utvikling

11/01/2019 - I begynnelsen av 2019 får alle medarbeidere i JYSK tilgang til MYCAREER, som er et digitalt system for håndtering av deres personlige utviklingsplan (PDP).

Preview December

DE BESTE FRA #GOJYSK – desember 2018

09/01/2019 - Se noen av de beste Instagram-innleggene fra den siste måneden.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office