Skip to main content
#GOJYSK hero

#GOJYSK gir et innblikk bak kulissene

Dato: 18/02/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategori: People

Siden lanseringen av #GOJYSK har JYSK-kolleger over hele verden delt mer enn 1800 innlegg på Instagram. Bildene gir omverdenen et unikt innblikk i livet bak kulissene i JYSK.

Simon
Simon Holm, Store Manager Trainee JYSK DK.

I fjor ble #GOJYSK på Instagram introdusert som en ny måte å dele bilder og små videoer fra hverdagen i JYSK på.

Simon Holm, som er Store Manager Trainee i Ringkøbing i Danmark, er en av medarbeiderne som bruker hashtaggen når han deler bilder fra sin hverdag i JYSK.

«Jeg bruker ofte hashtaggen når vi gjør noe spesielt på jobben eller har sosiale arrangementer. Det er en måte å vise verden hvordan det er å jobbe i JYSK på», sier Simon.

Simon valgte for eksempel å dele sin glede og poste et bilde den dagen han fikk vite at han var tatt opp på Store Manager Trainee-opplæringen.

«Jeg følger hashtaggen selv, og jeg synes det er både morsomt og inspirerende å se hvordan kollegene mine gjør ting annerledes i andre land», sier Simon.

Et innblikk bak kulissene

David Ashton, som er Country Manager i JYSK UK, er svært aktiv på Instagram. Han deler bilder md #GOJYSK for å gi nettverket sitt et innblikk i hvordan ting foregår bak kulissene i JYSK.

«Jeg liker å dele det jeg gjør i jobben som Country Manager, fordi det er en del av kulturen i JYSK for meg – at det ikke er noen hindringer på grunn av hierarki. De fleste kollegene mine jobber i butikkene, og de ser for eksempel ikke når vi besøker nye potensielle lokaler, drar på møter eller forbereder en butikkåpning», sier David.

David
David Ashton, Country Manager JYSK UK.

David mener at #GOJYSK støtter opp om JYSK-kulturen, og han oppfordrer kollegene sine til å bruke hashtaggen.

«Jeg har fått mange ideer til JYSK UK ved å se hva som skjer andre steder i JYSK-verdenen. Jeg liker også å oppleve den personlige siden av JYSK-kollegene mine. Ved å dele bilder med #GOJYSK kan jeg vise kollegene mine at jeg er mer enn bare Country Manager. Jeg liker for eksempel også å trene, gå på tur og reise», sier David.

Stolt av JYSK

Bilder som merkes med #GOJYSK blir delt på medarbeidernes personlige Instagram-profiler. Det betyr at når JYSK-kolleger bruker hashtaggen, kan bildene ikke bare ses av andre kolleger, men også av familie og venner i deres egne nettverk.

«Jeg er svært stolt over å jobbe i JYSK og av kollegene mine. Jeg elsker å dele bilder av medarbeiderne som tydelig viser at de er engasjerte og glade i jobben. Eller når vi får nye produkter i sortimentet. Jeg vil gjerne vise venner, familie og nettverk hvor flott det er å jobbe i JYSK», sier David.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office