Skip to main content
BF prep hero photo

Distribusjonssentrene er klare til Black Friday

Dato: 19/11/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategori: Logistics , People

Fredag 23. november er det Black Friday – en dag som de siste årene har betydd rekordomsetning og ekstra travelhet ved distribusjonssentrene. 

Damian
Damian Koszur, Operational Shift Manager ved distribusjonssenteret i Radomsko i Polen.

Når startskuddet til årets Black Friday-kampanje går av, er det avgjørende at distribusjonssentrene er klare. Det krever nemlig kjempeinnsats å få logistikken til å gå opp på årets største salgsdag.

Ett av disse stedene er Distribusjonssenter Radomsko (DCR) i Polen, der Damian Koszur arbeider som Operational Shift Manager.

"Vi merker godt at det er ekstra press på Black Friday, og vi starter forberedelsene tidlig for å være klare. Vi har ekstra bemanning hele helgen, og sørger for at alle medarbeiderne vet hva de skal gjøre", sier Damian.

Erfaring fra tidligere år

JYSK introduserte Black Friday første gang i 2013, og siden da har begivenheten vokst eksplosivt. I takt med den økende interessen har også forberedelsene vokst i omfang ved de tre distribusjonssentrene i Uldum, Nässjö og Radomsko, som har opplevd Black Friday.  

Fakta om Black Friday

  • JYSK inviterte til Black Friday første gang i 2013.
  • Siden da har begivenheten vokst seg større, og Black Friday-kampanjen strekker seg over flere dager i alle landene.

"Vi analyserer arbeidsprosessene og resultatene fra fjorårets Black Friday-kampanje for å finne ut hva vi kan optimere. Ved å ta lærdom av erfaringene vi gjør oss fra år til år kan vi forberede oss og starte aktiviteter som kan sikre at den kommende kampanjen går på skinner", sier Damian.

Ett av årets nye tiltak er at noen varer blir pakket på forhånd, og utvalgte kampanjevarer sendes ut til butikkene før Black Friday-helgen.

Forberedelser på alle fronter

Allan K. Kjærgaard er EVP Logistics i JYSK, og det er hans oppgave å få det overordnede logistiske puslespillet til å gå opp.

Allan K. Kjærgaard
Allan K. Kjærgaard, EVP Logistics i JYSK.

"Vi har fokus på å fylle butikkene helt med varer i god tid før Black Friday-kampanjen starter, slik at vi er sikre på at det er nok varer til kundene. Når det gjelder nettbestillinger kaller vi inn ekstra bemanning ved distribusjonssentrene, som pakker kundenes varer slik at de kan sendes av sted", forklarer Allan.

En av de største utfordringene på Black Friday er transporten av varer fra distribusjonssentrene til butikken eller hjem til kundene.

"Det kan være et problem å få varene hentet i lastebiler fra distribusjonssentrene, fordi Black Friday generelt har blitt svært omfattende de siste årene. Derfor kan vi oppleve leveringsforsinkelser, og det er viktig at vi informerer kundene hvis det skjer", sier Allan og fortsetter:

"Det er en klar fordel for oss at vi vet den nøyaktige datoen for Black Friday. Vi vet når det blir press, og derfor kan vi forberede oss grundig."

Latest news

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office