Skip to main content

Update van onze CEO: JYSK Nordic gaat uitbreiden naar Rusland

Datum: 16/11/2018

Author: ,

Categorie: Expansion , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO & President van JYSK Nordic.

Beste collega's,

Na een lang en grondig proces is besloten dat JYSK Nordic gaat uitbreiden naar Rusland. Het plan is om in april 2020 de eerste winkels in Rusland te openen.

Met meer dan 100 miljoen mensen in de middenklasse biedt Rusland enorm veel potentie, waarbij JYSK kan profiteren van onze ervaringen met de activiteiten van JYSK Nordic in Oekraïne en van onze franchiseactiviteiten in Wit-Rusland en andere staten die eerder deel uitmaakten van de Sovjet-Unie.

Bovendien biedt Rusland de mogelijkheid om winkels te openen tegen redelijke huurkosten en bevinden veel steden zich binnen rijafstand van ons distributiecentrum in Radomsko, Polen.

Ondanks uitdagingen met invoerrechten en certificaten zien we ook dat andere westerse retailers als IKEA, Auchan en Decathlon succesvol zijn in Rusland, wat aangeeft dat er ook voor JYSK kansen liggen.

Ik kijk uit naar de voortgang in Rusland en zal belangrijke mijlpalen onderweg uiteraard delen met jullie.

We blijven ook onze andere interessante markten volgen om ervoor te zorgen dat we onze uitbreidingsplannen vorm kunnen geven.

Met vriendelijke groet,

Jan Bøgh
CEO & President van JYSK Nordic

Latest news

Aleš Kisý

Mijn zesde Paralympische Spelen

27/03/2024 - Met nog vijf maanden te gaan tot de start van de Paralympische Spelen in Parijs, bereidt Aleš Kisý, een Tsjechische Paralympische medaillewinnaar, zich voor op zijn zesde Paralympische Spelen.

Group photo SM Meeting JBE

Alle seinen op groen voor het beste tuinseizoen ooit

19/03/2024 - Het beste tuinseizoen ooit. Daar draait het de komende maanden allemaal om binnen JYSK. En daar gaat dan ook de meeste aandacht naar uit tijdens de Nationale Store Managers Dag in Brussel.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italië investeert in de ontwikkeling van medewerkers

19/03/2024 - JYSK Italië heeft op het hoofdkantoor in Milaan het eerste District Manager Traineeship gelanceerd.

Plaats een reactie

Denk eraan om vriendelijk taalgebruik te gebruiken :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office