Skip to main content

Nieuwe montagevideo met focus op belangrijke details

Datum: 14/01/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Categorie: Attractive Stores , Product Quality & Safety

Torben Ladefoged Gjørret
Torben Ladefoged Gjørret werkt sinds januari 2018 als Quality Assurance Specialist bij JYSK.

Om te waarborgen dat klanten altijd een geweldige ervaring bij JYSK hebben, is het cruciaal dat alle displaymeubels op de juiste manier worden gemonteerd.

Dressoirs die in het midden lager zijn, laden die niet zijn afgesteld of ontbrekende handgrepen zijn enkele voorbeelden van hoe slecht gemonteerde meubels leiden tot een slechte klantervaring.

Daarom is het cruciaal dat displaymodellen in de winkels correct worden gemonteerd en afgesteld. Dus precies wat klanten thuis doen om hun meubels geheel naar tevredenheid te monteren.

“We werken er op een aantal manieren aan om het makkelijker te maken om JYSK-meubels te monteren en af te stellen", zo legt Quality Assurance Specialist Torben Ladefoged Gjørret uit.

“Ten eerste moet de constructie van het meubelstuk correct zijn. Het moet makkelijk in elkaar te zetten zijn en het aantal verschillende dragers moet zo klein mogelijk zijn. Verder moet de montagehandleiding eenvoudig te lezen en begrijpen zijn", zegt Torben, die daaraan toevoegt:

“Bij de montagehandleidingen hebben we veel veranderingen doorgevoerd. We hebben bijvoorbeeld onze eigen templates en tekeningen van gereedschappen ontworpen, zodat de handleidingen niet alleen informatief en begrijpelijk zijn, maar er ook allemaal mooi en uniform uitzien. Daar hebben we veel positieve feedback op gekregen."

Om de montage makkelijker te maken, heeft Compliance & Quality een nieuwe video geproduceerd met aanwijzingen voor het correct monteren en afstellen van meubels.

Monteert alles

Torben Ladefoged Gjørret

  • 1988-1991 Woodworker Apprentice (QuistFurn A/S)
  • 1991-2002 Product Developer en daarna Production Manager (QuistFurn A/S)
  • 2002-2004 Product and Production Supporter (Velfac A/S)
  • 2004-2017 Product Development Manager (Interstil)
  • Sinds januari 2018 – Quality Assurance Specialist bij JYSK

Een ander belangrijk element is dat Torben of een van zijn collega's van de kwaliteitsafdeling alle nieuwe meubels grondig bekijkt, voordat ze worden geaccepteerd als onderdeel van het JYSK-assortiment. Tijdens dat proces waarborgen ze ook dat de meubels op de juiste manier zijn geconstrueerd en dat ze voldoen aan de eisen die JYSK stelt aan de productkwaliteit.

“De montage maakt deel uit van dat proces. Het is de enige manier om te waarborgen dat alle stappen in de montagehandleiding correct en eenvoudig te begrijpen zijn", zegt Torben.

“Zodra de eerste zending meubels in onze distributiecentra aankomt, doen we een kwaliteitscontrole en proefmontage en er wordt niets naar onze winkels verstuurd, voordat dit gedaan is”, vertelt hij.

Dat zijn, samen met de video waarvan hij hoopt dat alle JYSK-medewerkers hem kunnen bekijken, enkele van de acties die worden ondernomen om het aantal klachten en telefoontjes naar de klantenservice te verminderen.

Torben is er erg blij mee dat de video via GOJYSK.com ook beschikbaar is voor het brede publiek.

“De video bevat adviezen waar iedereen zijn voordeel mee kan doen en het is zeker in het belang van JYSK om het voor klanten zo makkelijk mogelijk te maken om JYSK-meubels in elkaar te zetten. Dat is een voordeel voor zowel onze klanten als voor JYSK", zegt hij.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

De wereld rond: JYSK kiest voor FSC, een event in Spanje en een boomgaard in Kroatië

19/04/2024 - Af en toe verzamelen we verhalen over recente evenementen en activiteiten van enkele JYSK-landen. Bekijk hier de laatste verhalen.

Georgya Hognoul

Van slaapexpert tot tiktokker: Georgya en Noëlle kiezen hun eigen groeipad

15/04/2024 - Om jezelf te ontwikkelen binnen JYSK hoef je niet altijd de carrièreladder te beklimmen. Dat laten Georgya De Marco (24) en Noëlle Palmen (32) wel zien.

Luuk Timmer

Antoon en Luuk: twee rijzende sterren van JYSK

10/04/2024 - Antoon Wuyts (27) en Luuk Timmer (26) groeiden razendsnel door van verkoopmedewerker naar Store Manager en staan nu te popelen om de carrièreladder van JYSK verder te beklimmen.

Plaats een reactie

Denk eraan om vriendelijk taalgebruik te gebruiken :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office