Skip to main content
Norway photo

Kerstgroeten van JYSK 2018

Datum: 20/12/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Categorie: People

Nu 2018 ten einde loopt, willen we iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toewensen met kerstgroeten van JYSK-collega's wereldwijd – in hun eigen taal.

Het afgelopen jaar was een heel mooi jaar voor JYSK waarin er veel activiteiten zijn geweest en er nieuwe mijlpalen zijn bereikt.

Zo hebben we bijvoorbeeld opnieuw recordresultaten behaald, veel nieuwe winkels geopend en twee nieuwe landen, Dubai (VAE) en Thailand aan de JYSK-kaart toegevoegd.

Ook in 2019 staan ons veel nieuwe avonturen te wachten waarop we ons kunnen verheugen. Zo zal JYSK het 40-jarig bestaan vieren met de uitbreiding naar Ierland. Maar voordat het zover is, willen we jullie allemaal bedanken voor jullie enorme inspanningen dit jaar. We hadden deze doelstellingen niet kunnen behalen zonder onze toegewijde JYSK-collega's.

We hopen dat jullie genieten van de onderstaande video met veel creatieve wensen en wensen jullie een fantastische kerst met familie en vrienden!

Latest news

Aleš Kisý

Mijn zesde Paralympische Spelen

27/03/2024 - Met nog vijf maanden te gaan tot de start van de Paralympische Spelen in Parijs, bereidt Aleš Kisý, een Tsjechische Paralympische medaillewinnaar, zich voor op zijn zesde Paralympische Spelen.

Group photo SM Meeting JBE

Alle seinen op groen voor het beste tuinseizoen ooit

19/03/2024 - Het beste tuinseizoen ooit. Daar draait het de komende maanden allemaal om binnen JYSK. En daar gaat dan ook de meeste aandacht naar uit tijdens de Nationale Store Managers Dag in Brussel.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italië investeert in de ontwikkeling van medewerkers

19/03/2024 - JYSK Italië heeft op het hoofdkantoor in Milaan het eerste District Manager Traineeship gelanceerd.

Plaats een reactie

Denk eraan om vriendelijk taalgebruik te gebruiken :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office