Skip to main content

Journalisten en bloggers ervaren nieuwe JYSK-trends

Datum: 07/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Categorie: People , Product Assortment

Op maandag 27 augustus presenteerde JYSK de nieuwe trends voor een speciale groep mensen in Hotel Ferdinand in Aarhus, Denemarken.

Rikke Blæsild
Rikke Blæsild, Range & Design Manager bij JYSK, leidde de gasten rond in de diverse appartementen.

De koffie, diverse heerlijke koekjes en ijskoude champagne stonden klaar toen een groep speciaal geselecteerde journalisten en bloggers in Hotel Ferdinand werd verwelkomd bij een nieuw JYSK-trendevent.

Het was de eerste keer dat een dergelijk event in Denemarken plaatsvond en de gasten konden kennismaken met de drie nieuwe trends van JYSK – Human Nature, Creative Mind en The Thinker – plus twee trends van het vorige seizoen, gepresenteerd in vijf kleine hotelappartementen.

Na een kort welkom leidde Rikke Blæsild, Range & Design Manager bij JYSK, de gasten rond in de diverse appartementen, die elk waren ingericht en gestyled volgens een unieke trend.

"Het was erg leuk om onze gasten rond te leiden in onze appartementen, die bij iedereen goed in de smaak vielen. Het werkte ook heel goed dat ze de producten konden aanraken en ze zelf konden proberen. De gasten gingen deel uitmaken van de feitelijke beleving, en dat betaalde zich terug in hun enorme betrokkenheid gedurende het event", zegt Rikke.

Een leerzaam succes

Na de rondleiding konden de gasten de appartementen op eigen gelegenheid verkennen. Ze konden vragen stellen aan vertegenwoordigers van JYSK en foto's maken voor hun social media en blogs.

"Er werden veel foto's gemaakt en sommige bloggers deelden live video's op Instagram. In totaal bereikten de bloggers meer dan 400.000 volgers. Dat is uiteraard positieve promotie van JYSK voor mensen die geïnteresseerd zijn in interieurdesign", zegt Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager.

JYSK in Hotel Ferdinand​​​​​

  • JYSK heeft vijf kleine appartementen ingericht in Hotel Ferdinand in Aarhus, Denemarken.
  • De appartementen zijn voor alle geïnteresseerden te boeken op hotelferdinand.dk.

Naast de positieve vermeldingen leverde het event ook veel nuttige ervaring op voor het team achter het event. Die ervaring kan met collega's in andere landen worden gedeeld en worden benut bij toekomstige events.

"Het event was een leerzaam succes voor iedereen. Toen we bezig waren met de voorbereidingen van het event wisten we niet wat we konden verwachten. Het was de eerste keer dat we een dergelijk event in Denemarken probeerden. Nu willen we er meer doen, dus dit was zeker niet de laatste keer dat we een dergelijk event in Denemarken organiseerden", aldus Martin.

BEKIJK HIERONDER EEN VIDEO OVER HET EVENT:

Latest news

Aleš Kisý

Mijn zesde Paralympische Spelen

27/03/2024 - Met nog vijf maanden te gaan tot de start van de Paralympische Spelen in Parijs, bereidt Aleš Kisý, een Tsjechische Paralympische medaillewinnaar, zich voor op zijn zesde Paralympische Spelen.

Group photo SM Meeting JBE

Alle seinen op groen voor het beste tuinseizoen ooit

19/03/2024 - Het beste tuinseizoen ooit. Daar draait het de komende maanden allemaal om binnen JYSK. En daar gaat dan ook de meeste aandacht naar uit tijdens de Nationale Store Managers Dag in Brussel.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italië investeert in de ontwikkeling van medewerkers

19/03/2024 - JYSK Italië heeft op het hoofdkantoor in Milaan het eerste District Manager Traineeship gelanceerd.

Plaats een reactie

Denk eraan om vriendelijk taalgebruik te gebruiken :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office