Skip to main content

IMPRESSIES UIT DIVERSE LANDEN: HARDLOPEN, SPELEN EN WINNEN

Datum: 19/10/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Categorie: People

Af en toe verzamelen we recente evenementen en activiteiten van enkele JYSK Nordic-landen. Bekijk ze hier.

Polen

Impressies

Voetbaltoernooi van "3 grote uit Centraal-Polen" voor medewerkers uit de warehousingsector eindigde in een overwinning voor één JYSK-team en een vijfde plaats voor een ander JYSK-team, beide afkomstig uit Radomsko, Polen. JYSK, IKEA en Kaufland bedachten het idee voor het toernooi.

Finland

Alle medewerkers van de winkels en het hoofdkantoor kwamen bijeen in de stad Tampere, Finland, om JYSK Awards 2018 te vieren. Om het voor iedereen mogelijk te maken aanwezig te zijn, waren alle Finse winkels de dag na het feest gesloten.

Ierland

impressies

Team JYSK Ierland wordt opgebouwd en de eerste medewerkers zijn geworven. De opening van de eerste twee winkels in Ierland staat gepland voor april 2019. V.l.n.r. Jenny Johnston, Sales & Marketing Manager; Karen Østergaard, Retail Operational Manager; Roni Tuominen, Head of Retail en Kateryna Babenko, Regional HR Manager Nordic.

Verenigd Koninkrijk

Impressies

Onlangs hebben alle medewerkers in het VK deelgenomen aan de JYSK Games. Gemengde teams vanuit het hele land kwamen bijeen om de strijd met elkaar aan te gaan in een reeks fysieke uitdagingen, zoals boogschieten, bijlwerpen en levend tafelvoetbal.

Denemarken

impressies

Traditiegetrouw deden 110 medewerkers van het hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken, mee aan de DHL Estafette, de grootste estafetteloop ter wereld. 19 hardloopteams and 3 wandelteams van JYSK legden de route van 5 kilometer af.

Hongarije

Impressies

Store Manager Nikoletta Raschné Ferenc en haar team uit Eger, Hongarije, leverden het afgelopen boekjaar goede resultaten af en eindigden in de top 10 van de beste JYSK-winkels in Hongarije. Alle Store Managers uit de top 10 werden beloond met een bedrijfsauto voor één jaar.

DEEL JE VERHAAL

Geef jouw idee voor een verhaal door aan GOJYSK@JYSK.com

 

Latest news

Aleš Kisý

Mijn zesde Paralympische Spelen

27/03/2024 - Met nog vijf maanden te gaan tot de start van de Paralympische Spelen in Parijs, bereidt Aleš Kisý, een Tsjechische Paralympische medaillewinnaar, zich voor op zijn zesde Paralympische Spelen.

Group photo SM Meeting JBE

Alle seinen op groen voor het beste tuinseizoen ooit

19/03/2024 - Het beste tuinseizoen ooit. Daar draait het de komende maanden allemaal om binnen JYSK. En daar gaat dan ook de meeste aandacht naar uit tijdens de Nationale Store Managers Dag in Brussel.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italië investeert in de ontwikkeling van medewerkers

19/03/2024 - JYSK Italië heeft op het hoofdkantoor in Milaan het eerste District Manager Traineeship gelanceerd.

Plaats een reactie

Denk eraan om vriendelijk taalgebruik te gebruiken :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office