Skip to main content
Finnish team

Dubbele city store-opening in Finland

Datum: 05/09/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Categorie: Attractive Stores , Expansion

Op donderdag 23 augustus opende Finland de deuren van de eerste twee city stores in dat land. Met de twee nieuwe winkels in Helsinki heeft JYSK nu een totaal van tien city stores verspreid over drie landen.

Katrine
Katrine Veggerby, Project Manager voor City Stores

Finland kan nu klanten verwelkomen in twee nieuwe city stores in de winkelcentra Forum en Itis in de hoofdstad van Finland, Helsinki.

Katrine Veggerby, die Project Manager voor City Stores is en werkzaam is bij Retail Development, was aanwezig bij de winkelopening in Finland, iets wat ze meestal doet wanneer er een nieuw city store wordt geopend.

We belden haar op om meer te weten te komen over de opening van de city stores.

"Het is geweldig om mee te werken aan de opening. We hebben het druk in de dagen voor de opening en hier in Finland helemaal, omdat we op één dag twee nieuwe winkels openen. Maar de sfeer is altijd goed en de mensen zijn erg positief", vertelt Katrine.

De locatie van de city stores is belangrijk en de twee nieuwe winkels in Finland zijn beide gevestigd in populaire winkelcentra in Helsinki.

"In de city stores kunnen we de producten mixen en matchen op een manier die klanten inspireert om meer te kopen. In de city stores hebben we een kleiner assortiment en het assortiment omvat vooral producten uit onze PLUS- en GOLD-categorieën en nieuwe producten", zegt Katrine, die ook verantwoordelijk is voor het selecteren van de producten die in de city stores worden gepresenteerd.

Reacties van klanten

Het city store-concept is nieuw in Finland en we vroegen Riikka Leskinen, die Sales & Marketing Manager bij JYSK Finland is en eveneens meewerkte aan de opening, om een aantal van de eerste klanten te vragen naar hun mening over de winkel.

Maak hier kennis me ze:

"Geweldige aanbiedingen en de winkel is een stuk inspirerender. Ik heb in de afgelopen twee jaar vaak gewinkeld bij JYSK en ik krijg altijd geweldige klantenservice."
- Jarkko Purhonen

Jarkko


Op de openingsdag kocht Jarkko Purhonen decoratieve planten, een kussen en een dekbed. Hij overwoog ook om een nieuwe set bedlinnen te kopen.

"De nieuwe look van de winkel spreekt me erg aan en deze keer heb ik een nieuwe plaid gekocht."
- Vilma Martikainen

Vilma

 

"Ik was erg blij dat ik de winkel kon bezoeken en vind dat de winkel er geweldig uitziet."
- Iris Sahlström

Iris


Iris ging naar huis met nieuwe matrassen en plaids.

JYSK city stores

Met de openingen in Finland heeft JYSK nu een totaal van 10 city stores.

  • 5 in Denemarken
  • 3 in Hongarije
  • 2 in Finland

En in september gaat de derde city store in Finland al open, in het winkelcentrum Redi in Helsinki.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

De wereld rond: JYSK kiest voor FSC, een event in Spanje en een boomgaard in Kroatië

19/04/2024 - Af en toe verzamelen we verhalen over recente evenementen en activiteiten van enkele JYSK-landen. Bekijk hier de laatste verhalen.

Georgya Hognoul

Van slaapexpert tot tiktokker: Georgya en Noëlle kiezen hun eigen groeipad

15/04/2024 - Om jezelf te ontwikkelen binnen JYSK hoef je niet altijd de carrièreladder te beklimmen. Dat laten Georgya De Marco (24) en Noëlle Palmen (32) wel zien.

Luuk Timmer

Antoon en Luuk: twee rijzende sterren van JYSK

10/04/2024 - Antoon Wuyts (27) en Luuk Timmer (26) groeiden razendsnel door van verkoopmedewerker naar Store Manager en staan nu te popelen om de carrièreladder van JYSK verder te beklimmen.

Plaats een reactie

Denk eraan om vriendelijk taalgebruik te gebruiken :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office